Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
sade hafıza mı ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Maşallah Umut, fil gibi hafızan var.
sade hafıza mı ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:Maşallah Umut, fil gibi hafızan var.
Yokya 4x4 olda öyle gelfastjunkie' Alıntı:Bager senin araç pickup değil mi yani şimdi.. Ticari değil mi yani ?? Bu ticari araçları , arazi aracı sınıfına neden alıyorlar anlamıyorum...
;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Yokya 4x4 olda öyle gel
ASLANLAR GİBİ 4X4 ARAZİ TAŞITI tazıyoır birde söylemeye utanıyorum Jeep yazıyor :'( :'(
heh işte ben o günden buğune lro ile işim olmazumutcelikel' Alıntı:Ha tamam düzeltiyorum...
Ben de evin önünde yatıp 1 hafta şanzıman tamir edecek kapasiteye gelirsem söz 3 tane Defender alacam... Santana bile alacam hatta...
(Not:Bu arada sanki hatırlıyorum ben o şanzımanı tamir ederken LRO'ya yazdığın acıklı mesajları...1 hafta mı 2 hafta mı sürdüydü?)
;D ;D ;D
Heyaaa hatta Naci abi benim ruhsattta jeep yazıyor diye zorla jeep gezisine gitti ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abi ne bitmez çilen varmış senin de yahu..
;D
??yunus bager' Alıntı:heh işte ben o günden buğune lro ile işim olmaz
ben ve abilerim ve babam land roverden anlarız ama ustası değiliz vee o şanzımanı ilk defa söktük seriesinkini göz kapalı toplayamassam o zaman konuşalım
nkurtkaya' Alıntı:Bizimkiler çıkalı nerdeyse 2 saat oldu, arasak mı acaba?
Neyse abi kapatalım konuyu yoksa yarın Yavuz abi seni gömer birdahada çıkarmaz ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:??
bana ne abicim seriesden...zaten series belki de LR'nin yaptığı en baba araç, saygım sonsuz ona...
;D ;D ;D ;D Allahtan kum paletim var, önceden sarı çizmeleri de giyecem Ufuk Abi gibi kürek çekmeyeyim diyeyunus bager' Alıntı:Neyse abi kapatalım konuyu yoks ayarın yavuz abi seni gömer birdahada çıkarmaz ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Heyaaa hatta Naci abi benim ruhsattta jeep yazıyor diye zorla jeep gezisine gitti ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:heh işte ben o günden buğune lro ile işim olmaz
ben ve abilerim ve babam land roverden anlarız ama ustası değiliz vee o şanzımanı ilk defa söktük seriesinkini göz kapalı toplayamassam o zaman konuşalım
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D Allahtan kum paletim var, önceden sarı çizmeleri de giyecem Ufuk Abi gibi kürek çekmeyeyim diye))))))))
Ben sarı cizmeli bir foto hatırlıyorum ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D Allahtan kum paletim var, önceden sarı çizmeleri de giyecem Ufuk Abi gibi kürek çekmeyeyim diye))))))))
Benimki kapalı kasa camlı çift sıra koltuklu kamyonet ;D ;D ;Demrahmarti' Alıntı:Soram abi trafikteki uygulama hatası bütün arazi taşıtları marka gözetmeksizin jeep tir diyor adamlar. Artık sisteme hangi aklı evvel öyle girdiyse.