7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,770,896
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu bonus meselesi nedir? Anlayamadım. Bende de var o karttan hep kullanıyorum ama çok fazla bişey birikmiyor, birikenle de arada oğlana oyuncak alıyorum o kadar. Hızlı bonus biriktirmenin başka yolları mı var? Tecrübeli abilerimiz, kardeşlerimiz işin sırrını bize de anlatsa da faydalansak ;D

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yavv ben selam vermeyi gene unutmuşum :smiley: herkeze merhaba

Hocam ben neden bu konularda konuşamıyorum zannediyorsunuz (hanım arkamda ya yazdıklarımı okursa ) :-[ :-[ ;D ;D ;D ;D

Siz gençleri boş verin sizin yaptığınız doğru hanımlarla iyi geçinmek lazım

acemi80' Alıntı:
İyi ev erkeği böyle olur ;D ;D ;D

Valla atlı karıncalardan birtane atlı karıncaya tutunmuş Durunun yanında, koşturup "ceee ,ceee" yapıyordu koskoca adam, uzaktan arkadaşlar gösterdi adama bakın yahu diye, bi baktım bizim Yavuz abi değil mi bu, hiç bozuntuya vermedim tanımamazlıktan geldim...

;D ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bu bonus meselesi nedir? Anlayamadım. Bende de var o karttan hep kullanıyorum ama çok fazla bişey birikmiyor, birikenle de arada oğlana oyuncak alıyorum o kadar. Hızlı bonus biriktirmenin başka yolları mı var? Tecrübeli abilerimiz, kardeşlerimiz işin sırrını bize de anlatsa da faydalansak ;D

LR buluşmasında Yavuz abi detayları ile anlatır hızlı bonus biriktirme yöntemlerini :D

nkurtkaya' Alıntı:

Sana bonus filan yaramaz
Senin gibi gezen birine mumkun degil bu sistem islemez:smiley: :smiley:

Aslinda senin sistem neyse bizimde ona gecmemiz lazim Sen anlatda biz dinleyelim :smiley: :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Valla atlı karıncalardan birtane atlı karıncaya tutunmuş Durunun yanında, koşturuyorup "ceee ,ceee" yapıyordu koskoca adam, uzaktan arkadaşlar gösterdi adama bakın yahu diye, bi baktım bizim Yavuz abi değil mi bu, hiç bozuntuya vermedim tanımamazlıktan geldim...

;D ;D ;D ;D
Ablam haklı yavvv çiyanın önde gideni ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Valla atlı karıncalardan birtane atlı karıncaya tutunmuş Durunun yanında, koşturup "ceee ,ceee" yapıyordu koskoca adam, uzaktan arkadaşlar gösterdi adama bakın yahu diye, bi baktım bizim Yavuz abi değil mi bu, hiç bozuntuya vermedim tanımamazlıktan geldim...

;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D İlk gördüğüm yerde Duruyu salacam üstüne , işte bu Discovery ye laf söyledi diye, seni yolsunda aklın başına gelsin ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D İlk gördüğüm yerde Duruyu salacam üstüne , işte bu Discovery ye laf söyledi diye, seni yolsunda aklın başına gelsin ;D
Tabi yavv demek benim gibi yetişenlerde varmış ;D ;D ;D

İyi akşamlar arkadaşlar. işler anca hafifledi..

way sizi gidi bonus canavarları sizi. ;D

eşlerle sinemaya gitmek +5000 bounus

eşlerle beraber dizi izlemek +1000 bounus

eşlerle beraber çay içmek +500 bounus

eşlerin derdini dinlemek +10.000 bounus ;D

Kızını atlı karıncıya götürmek x4 kat bonus, her bonus için. ;D ;D ;D (Taktikleri gözden kaçırmamak lazım :D :D :D)

yokmu başka

hyavuz2000' Alıntı:

Kızını atlı karıncıya götürmek x4 kat bonus, her bonus için. ;D ;D ;D (Taktikleri gözden kaçırmamak lazım :D :D :D)

yokmu başka

Ev işlerine yardım etmek 15000 bounus

Hoş geldin
Hakan bunu bir siteme bağladığın iyi oldu insanlar ne yapacağını bilir hiç olmazsa :D

hyavuz2000' Alıntı:

yokmu başka

Hakan abi ellerine sağlık, bu bonus biriktirme tablosunu çerçeveletip kelebekler vadisinin girişine asmak lazım ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Hoş geldin
Hakan bunu bir siteme bağladığın iyi oldu insanlar ne yapacağını bilir hiç olmazsa :D

Hoşbulduk hocam, Listeyi güncelledikçe bakalım neler çıkıcak. ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Hakan abi ellerine sağlık, bu bonus biriktirme tablosunu çerçeveletip kelebekler vadisinin girişine asmak lazım ;D ;D ;D

;D ;D, sağol emrah, Tamamını listeleyince bir çerçeve yaparız. ;D

yunus bager' Alıntı:
Senide görürüz Emrah hiç merak etme :smiley:

Abicim hanımla vakit geçirmek iyidir, haftasonu aktivite yapabilmek daha da iyidir. Bunu dengeledin mi tamam işte.

nkurtkaya' Alıntı:
Adam Libya'ya gidiyor, döndüğünde "höt" dedimi oturtan bir tip olur kesin ;D

Libya'dan dönmeme gerek yok Rusya'da höt dedin mi duran bayan cinsini gördüm ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler