7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,968

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Buyrun ispatlı videolu kanıt hangisi arazi aracı siz karar verin ;D ;D ;D Naciye dikkat 3. videonun sonunda benim olsa ben bu aracı yakarım diyor ;D ;D ;D ;D

1. video parkur geçişi, parkur önemli değil son çıkışa dikkatinizi çekerim

th_parku2.jpg

2. Video o son çıkışı elizabath in çıkışı

th_sdcparkur.jpg

3. Video Adı land ile başlayan ama sonu rover diye bitmeyen bir aracın aynı yerdeki çıkamayışı ;D ;D ;D ;D

th_land_ama_roverdegil.jpg

4. video Adında land olan ;D ;D ;D aracın iyice bozduğu çıkışı onun arkasından gelen disco II nin çıkışı

th_disco2.jpg

fastjunkie' Alıntı:
Evet Yunus görsün manasında bağırıyor Cihan abi ;D

Sanki kendi çıktıda ;D ;D ;D Elizabeth ilk denemesinde aslanlar gibi çıktı, 20 tane LR harici araç debelene debelene ,dif dağıta aks kopara bozdu orayı, ondan sonrada çıkabilen tek araç yine Naciden başkası değildi. Müsade edinde tamamen standard defender çıkmasın artık.

35 inch silverstone lastik çift kilit v8 motor, onun dışınd kimse son halinde çıkamadı orayı. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sanki kendi çıktıda ;D ;D ;D Elizabeth ilk denemesinde aslanlar gibi çıktı, 20 tane LR harici araç debelene debelene ,dif dağıta aks kopara bozdu orayı, ondan sonrada çıkabilen tek araç yine Naciden başkası değildi. Müsade edinde tamamen standard defender çıkmasın artık.

35 inch silverstone lastik çift kilit v8 motor, onun dışınd kimse son halinde çıkamadı orayı. ;D

35 inch silverstone ler yeter zate :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Arkadan gelen umut ne yaptı acaba merak ettim sorunzuz çıkabildi dimi

Gelmediki , Umutun kapasitesi yetmez oraya , koca kıçını çevirip parkuru dönmeye T*Y*T olmaz, Umut gelse gülme krizinden geberiridim ben, her köşede vinçlerdik ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gelmediki , Umutun kapasitesi yetmez oraya , koca kıçını çevirip parkuru dönmeye T*Y*T olmaz, Umut gelse gülme krizinden geberiridim ben, her köşede vinçlerdik ;D ;D ;D
Pardon abi bizim umut kaptandan bahsediyorum beyaz kapısında 1 numara yazan defender

yunus bager' Alıntı:
Pardon abi bizim umut kaptandan bahsediyorum beyaz kapısında 1 numara yazan defender

Tamam şimdi oldu, Cihan çok bozdu çıkışı, Parkuru geçti ama son çıkış.. işte Umut orada çok zorladı ama çıkamadı maalesef , çıkamadığı gibi dahada bozdu çıkışı sonra zaten çıkılmaz oldu orası, Elizabeth in çıkamadığı videolar iyice bozulduktan sonraki hali, mudzilla takılı cjler bile çıkamadı, Ama Naci yol yaptı orayı millet takılıp kaldıkça onlara inat inip inip çıktı ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Umut çıkamadı sayılmaz , 8x8 yaptık çıkardık sonuçta ;D
Umut çikamadığına göre demek bende çıkamayacakmışım ondada OK140 var
ama kabahat defenderde değil adamda birde jeep olduğundan ruhunu verememiştir ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Umut çikamadığına göre demek bende çıkamayacakmışım ondada OK140 var
ama kabahat defenderde değil adamda birde jeep olduğundan ruhunu verememiştir ;D ;D ;D ;D

yok senin kasaya binerdik çıkardın sen..
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR