yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Onur birinci videoda benim ismimmi geçiyor yoksa anlamadım ?
Onur birinci videoda benim ismimmi geçiyor yoksa anlamadım ?
yunus bager' Alıntı:Onur birinci videoda benim ismimmi geçiyor yoksa anlamadım ?
;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Evet Yunus görsün manasında bağırıyor Cihan abi ;D
yunus bager' Alıntı:;D ;D ;D
Cihan abiyide gördük ;D ;D Ben olsan onu oracıkta yakardım
fastjunkie' Alıntı:Evet Yunus görsün manasında bağırıyor Cihan abi ;D
Gülesin dimi ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:hee hee ;D
discovery-V8' Alıntı:Sanki kendi çıktıda ;D ;D ;D Elizabeth ilk denemesinde aslanlar gibi çıktı, 20 tane LR harici araç debelene debelene ,dif dağıta aks kopara bozdu orayı, ondan sonrada çıkabilen tek araç yine Naciden başkası değildi. Müsade edinde tamamen standard defender çıkmasın artık.
35 inch silverstone lastik çift kilit v8 motor, onun dışınd kimse son halinde çıkamadı orayı. ;D
yunus bager' Alıntı:Arkadan gelen umut ne yaptı acaba merak ettim sorunzuz çıkabildi dimi
Pardon abi bizim umut kaptandan bahsediyorum beyaz kapısında 1 numara yazan defenderdiscovery-V8' Alıntı:Gelmediki , Umutun kapasitesi yetmez oraya , koca kıçını çevirip parkuru dönmeye T*Y*T olmaz, Umut gelse gülme krizinden geberiridim ben, her köşede vinçlerdik ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Pardon abi bizim umut kaptandan bahsediyorum beyaz kapısında 1 numara yazan defender
Umut çikamadığına göre demek bende çıkamayacakmışım ondada OK140 vardiscovery-V8' Alıntı:Umut çıkamadı sayılmaz , 8x8 yaptık çıkardık sonuçta ;D
yunus bager' Alıntı:Umut çikamadığına göre demek bende çıkamayacakmışım ondada OK140 var
ama kabahat defenderde değil adamda birde jeep olduğundan ruhunu verememiştir ;D ;D ;D ;D