7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,434,836

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
aynen adımı koyuyorum ,ama alacağın araca beraber bakalım ,veya toyo servis var maslakta onlar baksın yeter , iyi bakımlı 250 bin km arabaya çok rahat yıllar boyu binebilirsin

Ön diff kaç para ?

cihanülker' Alıntı:
yavuz kutusunda 2800 tl valla ucuz ,sen bir sorsana aynı kalemdeki araçların fiyatlaranı ? bak neler duyacaksın mesala disco 2 filan veya pajero, veya grand dizel veya benzinli

2800 ve ucuz ??? valla Defender'ın önüne TrueTrack taktırsam 1500 en fazla. Hem de LSD.

Ben gidip biraz TYT ile gezeyim :smiley: belki ısınırım bu işe, kim bilir ?

cihanülker' Alıntı:
defendera 1700 sadece hidrolik direksiyonmuş , galiba senmi söylemiştin hatırlamıyorum ama

yok hocam abartmışlar o otokar fiyatı, 300 tdi motora otokar 18000 istiyor biyasada 7-8 e motor var, hidrolik direksiyon tüm serilerde aynı biraz ondan pahalı, yan sanayisi yok, takım halinde kasnağı borusu bidonu, pompası, kutusu kayışı vs vs 1500 tl, ben sana hepsini 1000 tlye alırım ;D Sıfır ambalajında. ;D

discovery-V8' Alıntı:
yok hocam abartmışlar o otokar fiyatı, 300 tdi motora otokar 18000 istiyor biyasada 7-8 e motor var, hidrolik direksiyon tüm serilerde aynı biraz ondan pahalı, yan sanayisi yok, takım halinde kasnağı borusu bidonu, pompası, kutusu kayışı vs vs 1500 tl, ben sana hepsini 1000 tlye alırım ;D Sıfır ambalajında. ;D

yani ne diyorsun ,al bir v8 mi diyorsun defender , ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz sen toyotayı kullanmışsın benden evvel daha tecrübelisin ,parçası pahalıdır doğru ama kardeş değişim süreleri çok farklı başka araçlarla mukayese kaldırmaz , bence ??? ???

Doğrudur beton gibi araba, ama araziye ben senin kadar sokamam onu, vx80 olsa discoya benzerdi zaten çoktan ama 100 bana biraz ağır gelir, sırf düz yolda binmeyde alamam açıkçası, ama güzelmi, sağlammı evet diyecek laf yok o konuda.

Hem günlük kullanayım hem arazide vurup kırayım dedinmi bütçe sarsılır valla. 2 kere kırarsın 3. ye Kerimin pajero gibi kullanmaya başlarsın sonra başka bir araç arasın, Sende iyi cesaret var.

cihanülker' Alıntı:
yani ne diyorsun ,al bir v8 mi diyorsun defender , ;D

Kaçırdın abi valla taş gibi araba 14 e gitti dün. :(

Hidrolik direksiyon, arka disk fren 94 model v8 , 4 TYT dif parası valla.

discovery-V8' Alıntı:
Doğrudur beton gibi araba, ama araziye ben senin kadar sokamam onu, vx80 olsa discoya benzerdi zaten çoktan ama 100 bana biraz ağır gelir, sırf düz yolda binmeyde alamam açıkçası, ama güzelmi, sağlammı evet diyecek laf yok o konuda.

Hem günlük kullanayım hem arazide vurup kırayım dedinmi bütçe sarsılır valla. 2 kere kırarsın 3. ye Kerimin pajero gibi kullanmaya başlarsın sonra başka bir araç arasın, Sende iyi cesaret var.

yavuz aynen dediğin doğru bütçe sarsılmaz ,yıkılır olduğu yere ,bende cesaret filan yok yav ,sadce kullanıyorum işte ama dediğin gibi fazla zorlamamk gerek şartları ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR