7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,228

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
ufuk abi akşam yemek tarifi konuşuyorduk ya ,sonradan aklıma geldi ,bizde valla bezelye vardı o konuştuğumuzdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,ama havuç yoktu içinde ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

ben havuc koydum guzel oluyo :smiley: :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:
ne mutlu seni ;D ;D ;D

iyi yolculuklar Cihancım, gençlere göz kulak ol, kim vurduya gitmesinler ;D

ama küçük çıyan hariç ;D ;D ;D

K.Ç. kendi sahasında olacak. Yeşil çetesinden de onlar korksun

Kerim bizim adam kafayı Terios'a takmış 2009 modeli daha geniş ben onu alacağım diyor. Israrla Vitaranın kendisine daha uygun olduğunu söylesemde. Çamlıyayla gezisinde terios'un pewrformansını görmüştü bu yeter bana diyor.

acemi80' Alıntı:
Kerim bizim adam kafayı Terios'a takmış 2009 modeli daha geniş ben onu alacağım diyor. Israrla Vitaranın kendisine daha uygun olduğunu söylesemde. Çamlıyayla gezisinde terios'un pewrformansını görmüştü bu yeter bana diyor.

hocam kerim bu hafta çok dayak yedi ,kesin baksana arabayı bile küçültmüş ,korkudaan,galiba ,yav ne olacak bu 7/24 erkeklerinin hali :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

cihanülker' Alıntı:
hocam kerim bu hafta çok dayak yedi ,kesin baksana arabayı bile küçültmüş ,korkudaan,galiba ,yav ne olacak bu 7/24 erkeklerinin hali :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Kerim arabayı küçülttümü haberim yok ???

Terios'u kasdediyorsan o başka bir arkadaş sizinle tanışmasını istediğim emekli subay bir arkadaşım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR