7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,346
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Bu Mustafa Bey "aslankurt72" mi oluyor ;D

Evet Ankarada oturuyor benim çocukluk arkadaşım iyi biri ve arkadaşlarla tanışmasını buraya üye olmasını ben istedim. Aslında dağcı ama offroad aşısı vurmaya çalışıyorum

Etiketler

en üzüldüğüm nokta kameranın pili ölmüş onu alamıyoruz gerçi birkaç sn yeter caponların gerçek yüzünü (batmaları, çıkamamaları, kapıt açmaları) ortaya çıkarmak için ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Cihan'ın anlattıklarından sonra benim gözüm korktu bu discoII lerden

Hocam Cihanın hatası aracı sıfır alıp araziye sokmak, daha kimse tanımıyorken araçlar araziye sokulmaz, Hüseyin o gün anlattı kendisine 3 kalem işlem yaptırmadan arazide performans alamazsın , arızalardanda başını alamazsın diye.

Son disco II nin üretimi biteli 5 sene oldu, millet arazide kullanmaya alıştı hertürlü kiti aksesuarı makul fiyatlara piyasada var işlemleri için servislere muhtaç değilsin. Bence hiç fena fikir değil Disco II, konforu, hızı, ekonomisi, gücü, arazi performansı gayet yerinde bir araç.

Ben bir tane alsam siz görün disco II nasıl olur, neleri kaldırır, arazide nasıl kullanılır ;D ;D ;D Allah biliyorda vermiyor ;D ;D

Sevtap senin araba değil dimi bu ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=YC2I0phjGNg&feature=related

discovery-V8' Alıntı:
Ben bir tane alsam siz görün disco II nasıl olur, neleri kaldırır, arazide nasıl kullanılır ;D ;D ;D Allah biliyorda vermiyor ;D ;D

Yandki fotodaki gibi onunda tepesine çıkarsın nolacak, olacağı belli artık seni tanıyoruz :D :D :D

İngilizler japonu arazide kıstırınca ne yapar ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=k_U5_wHeE40&feature=related

acemi80' Alıntı:
Yandki fotodaki gibi onunda tepesine çıkarsın nolacak, olacağı belli artık seni tanıyoruz :D :D :D

;D ;D ;D

Önce altından köpekler koşarken takılmayacak kadar yüksetirim sonra üzerine teras katı çıkarım ;D ;D ;D

Yavuz Buradaki jeep lerin dodiklerini görünce tekrar aklıma geldi senin defenderın dodiklerini bu tarz yapsan enli ve keskin hatlı daha agrafis ve haşmetli bir görüntüsü olur gibime geliyor hiç düşündünmü. Lastikler geniş olunca böylesi daha bir yakışır gibime geliyor

acemi80' Alıntı:
Yavuz Buradaki jeep lerin dodiklerini görünce tekrar aklıma geldi senin defenderın dodiklerini bu tarz yapsan enli ve keskin hatlı daha agrafis ve haşmetli bir görüntüsü olur gibime geliyor hiç düşündünmü. Lastikler geniş olunca böylesi daha bir yakışır gibime geliyor

Dodik arayışımız sürüyor hocam birtane bulduk bakınıyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR