7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,937,861

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Cihanın arabayı alırsın kenardan bizim eğlenişimizi seyredersin ;D ;D ;D yada Defender alır eğlencenin göbeğine dalarsın, yada suzuki alırsın eğlencenin göbeğine dalar bizim seni çıkarmamızı beklersin ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Zuki her yola gelir,
öne vinç ve sağlam arkadaşlar da gerektirir ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zuki her yola gelir,
öne vinç ve sağlam arkadaşlar da gerektirir ;D ;D ;D

İyi ozaman senin çizmelerin boyunu uzattır çok lazım olacak sana bu kış ;D ;D ;D inip vinci bağlamak bile sıkıntılı iş, tabi diyot kesmezse ;D ;D ;D ozaman vinçte gümler 10 saniyede akü dibi bulur ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
senin zuki haftasonu bir karış çamurda yeni değişen ön akslar da kırmış ;D ;D ;D
o elemanda bir şey var,yada çok kısmetsiz ;D ;D ;D
6 sene kullandım ,kız gibi değil geçek anlamda
bir keresinde devriliyordum bir ağaç kurtardı.
Sadece bir kayaya çıkarken balatayı kopardım,ve ufak defek arızalar.
ama benim şansım 6 ay aracı arayıp,bayandan ,garaj arabası bulmaktı ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
senin zuki haftasonu bir karış çamurda yeni değişen ön akslar da kırmış ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Herkes dönüp dolaşıp sonunda Defender alacak, buraya yazıyorum ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
İyi ozaman senin çizmelerin boyunu uzattır çok lazım olacak sana bu kış ;D ;D ;D inip vinci bağlamak bile sıkıntılı iş, tabi diyot kesmezse ;D ;D ;D ozaman vinçte gümler 10 saniyede akü dibi bulur ;D ;D
Sağlam 4 kişi olsun zuki de vince ihtiyaç kalmaz ;D ;D ;D
Sen varsan 3 kişide olur ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:
Bir dakika şimdi Kerim abi zuki mi aldı yoksa
yazıklar olsun bize göz göre göre :smiley:
Yok daha tamamen maneviyatı düzeltmem lazım ;D ;D ;D
13 e disko da fena fikir değil ama ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Herkes dönüp dolaşıp sonunda Defender alacak, buraya yazıyorum ;D ;D ;D

Yaw ben düşünüyom bir de Unimog projesi mi yapsak diye... ;D

38 ler küçük geldi de gözüme ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Dikkatli bak videoya ;D Burayı umut ve senin nasıl çıkabildiğinizin ! videosunu koydurmayın bana ;D ;D ;D gaza bile basmıyorum 2,5 benzin boktan defender lastik dışında bişey yok ne kilit ne bişey, Sizin kilitli militli otoyol seysileriniz çok ıkınmıştı burada , hemde su yokken , şimdi sakın girmeyin boğulursunuz ;D ;D ;D

bak sennnnnn ;D ;D ne zaman girdiniz buraya Hic haber verende yok haaaaa iyi hadi bakalim :smiley: :smiley:

o değil de benzinli 4.0 v8 Disco 1 mi arasam ben :smiley:

bişi olduğunda atarım Yavuz abinin evinin önüne, kenara köşeye de kıvrılırım bahçede. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler