7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,944,725
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Bir teker çukura girdiğinde yere sağlam basması için faydalı bir alet gibi duruyor
Yok hocam okadarda değil makas gerilimi bittikten sonra yere bassada hiç faydası yoktur havaya kalsa daha iyi olur

Etiketler

Bu seriesin şimdiki hali

Buda makaslar yukarıya alınmış hali

0611_4wd_04_z+1957_land_rover+front_axle.jpg

DiscAssembled.jpg

Ve sadece değişen yayların yeri değil rot bağlantısıda alt tarafa değil ustarafa bağlanması gerekir

Yunus yukrıdaki linke baktınmı sanki basit bir uygulaması var gibi

ufukozkan' Alıntı:
Ben aradimda bulamadim Aslinda denemek istiyordum Makaslara biraz esneklik fena olmaz :smiley:
Ufuk abi eğer bunları takarsan ankara dışı hiçbir geziye katılamassın :smiley: ayriyekten defenderdeki gibi gergi kolu yada çapraz gaeği kullanman gerekir

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi eğer bunları takarsan ankara dışı hiçbir geziye katılamassın :smiley: ayriyekten defenderdeki gibi gergi kolu yada çapraz gaeği kullanman gerekir

evet orasi oyle yolda ciddi gezer gibi geliyor Belki sadece arkaya olabilir. Denemek lazim isde.

ufukozkan' Alıntı:
ne olacak bu genclerin hali Hepsinde bi guzellik uykusuna yatma istegi var :smiley: :smiley:

Gençler :D :D mersi canım ;D ;D ;D

Valla billa uyumadım, ofisten eve geldim ki dün sabaha karşı uyuyabildim (06:20), sekizde de uyandım...

Başyarasalığa oynuyorum ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sana diyorlar ama gidip gidip dizilerini seyredip geliyorlar ;D ;D ;D

Dizi demeyelim ama "Yaban"ı kaçırmamaya çalışıyorum, racon kapmaya çalışıyorum Yaban Beyden :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
evet orasi oyle yolda ciddi gezer gibi geliyor Belki sadece arkaya olabilir. Denemek lazim isde.
Ufuk abi sen,n bunu takabilne için aracı birazdaha yükseltmen gerekir senin araç dğerlerinden çok geniş olduğu için artikasyon artacagından lastikler sürter ve bunların sağlayacağı atrikilasyon hiç işine yarayacak bişey değil

yunus bager' Alıntı:
Ufuk abi sen,n bunu takabilne için aracı birazdaha yükseltmen gerekir senin araç dğerlerinden çok geniş olduğu için artikasyon artacagından lastikler sürter ve bunların sağlayacağı atrikilasyon hiç işine yarayacak bişey değil

evet olabilir Zaten malzeme olmadigi icin yapacak bi seyde yok :smiley:

Ufuk abi yanlış anlama defenderi övmek için demiyorum
defenderin arka dinğili üst orta noktasından bağlandığı için istediğin kadar artikasyona uyumludur çünkü her 2 tekerde yere aynı yükte basabilir ama makaslı aracta aynı şey değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,157
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler