7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,946,397
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/boylesi_gorulmedi_-83WQQaXQQ17157186WQQpXQQdisplayitem

orjinal cj5 motor derken????

http://www.sahibinden.com/hic_boylesini_gordunuz_mu_tom_raider-04WQQaXQQ18831023WQQpXQQdisplayitem

tom raider da çakma tomb raider oluo herhal ;D ;D ;D ;D

İkincinin ön kaputa bittim ben ;D Birinci daha arabasının ne olduğunu bilmiyor ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
valla dikkat edin bu iş çığrından çıktı ,ve acı olan çok daha vahim tablolar bizi bekliyor ve hükümet daha bırak aşıyı ,alacağı önlemi bile bilmiyor çok acı valla okullar hala tatil olmadı ,mikrop kaynıyor

Cihan çok geçmiş olsun ya, kimle konuşsam hasta bana bişey olmadı henüz , kel kafa bağır açık geziyoruz hayırlısı :(

discovery-V8' Alıntı:
Voltranı oluşturmuş ama g..... olmuşun ;D ;D sim kartını al telefonu at gitsin ya kullanılırmı o allasen ;D ;D ;D

Abicim temizdi tuvalet diyorum..
;D ;D ;D ;D
Sifonu çektim tel gitti, deliğin sonunda yakaladım yeminlen ;D 3G'li telefon bu, allah ne verdiyse daldırdım, öğrenci adamız birdaha nerede bulucaz..
;D ;D ;D ;D

Telsiz muhabbetinden sıkıldınız biliyorum, Sonunda Ufuğada taktık (Telsiz i yani yanlış anlama olmasın ;) ) Benim evin önünden onun evin önüne rahat konuşuyoruz yaklaşık 15-16 km kuş uçuşu.

fastjunkie' Alıntı:
Abicim temizdi tuvalet diyorum..
;D ;D ;D ;D
Sifonu çektim tel gitti, deliğin sonunda yakaladım yeminlen ;D 3G'li telefon bu, allah ne verdiyse daldırdım, öğrenci adamız birdaha nerede bulucaz..
;D ;D ;D ;D

olm tuvaletin temizimi olurmuş ;D tövbe tövbee at onu at domuz gribinden yırttın sarılık olucan 3G yüzünden. ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz anten çok önemliymiş bir kere daha anladım

anten anten anten gerisi hikaye, ama laf aramızda telsizide süper güzel Ufuğun. Senin otele telsizi almaya benim çakma hummerla gittik, millet ne Q7 ye ne X5 e bakıyor , herkesin kafa bize dönük iki deli lastiğe araba takmış diye bakıyorlardı ;D dönüşte havuzu karıştırdık biraz, iyice yumuşamış artık normal arazi araçları biraz zor girip çıkar oraya ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
anten anten anten gerisi hikaye, ama laf aramızda telsizide süper güzel Ufuğun. Senin otele telsizi almaya benim çakma hummerla gittik, millet ne Q7 ye ne X5 e bakıyor , herkesin kafa bize dönük iki deli lastiğe araba takmış diye bakıyorlardı ;D dönüşte havuzu karıştırdık biraz, iyice yumuşamış artık normal arazi araçları biraz zor girip çıkar oraya ;D ;D
[/quote

aynen ben antani değiştireceğim ,normal arazi araçları derken ;D ;D açalım biraz ;D

Cihan çok geçmiş olsun,nasıl bir şey bu yaaa,
Biraz önce kalktım ,
Halim duman,
Yarına bir bakayım ama umut yok gibi,

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biraz önce kalktım ,
Halim duman,

abi önemli olan başında ferketip gerekli ialçlarla vücudu desteklemek aksi taktirde zayıf bulduğu solunum yolları ve iç organları harap ediyormuş geçmiş olsun kerim aman dikkat

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biraz önce kalktım ,
Halim duman,

Abi yat dinlen, bünyeni sağlam tut hiç gerek yok. Açık bekliyor zaten, direnç düşünce direk saldırıyor virus.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler