7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,946,781
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
Onur ruhsatta kamyonet yazmasından da arazi taşıtı jeep yazması daha iyidir ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
onu bunu boşver seneden seneye muayene ,6 yaşına kadar en yüksek verği ,sigorta yüksek , 1. köprüden geçemez daha sayayımmı
;D ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Yok abi hiç keyfim yok ve yorgunum...
Sen Çidoyla takılırsın artık Güvençte ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gitmez de otelde takılrsanız gelirim ama:smiley:)))))

o kim yahu ?

Kerim hasta hasta geliyo
Cihanda geliyor....

ruhsatında adımın yazdığı tek araç kıbrıstaken sahip olduğum 1987 model 131 doğandı. inanılmaz temizdi benden önce hep tabur komutanları birbirine devretmiş en son sahibide bendim ;D

araç devamlı temizlenip bakımı yapılıyodu ;D

konsoldaki ahşap kısımları ilk günkü gibiydi araç fabrikadan çıktığı gibi muhafaza edilmiş resmen aaaaaaaaahh ahh

inş bundan sonra ruhsatında adımın yazacağı araç bir 4x4 olur. LR önceliklidir. ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Boşver TGV'yi, 2.4 puma 2.4 transitle alakasız nasıl olsa...bunu ben de sen de biliyoruz:smiley:)))))) kimse dalga geçemez senle forda o kadar laf ettin şimdi pumaya biniyon diye...
Biliyorum abi ama tgv de zate ford aynı fabrikanın malı ;)

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
onu bunu boşver seneden seneye muayene ,6 yaşına kadar en yüksek verği ,sigorta yüksek , 1. köprüden geçemez daha sayayımmı
;D ;D ;D ;D
Yunus senin Defenderla her gün 1.köprüden geçiyon galiba???
Senin ruhsatta isterse Cadillac Escalade yazsın, araban 4000 km uzaktan kamyonet direk...

umutcelikel' Alıntı:
Senin ruhsatta isterse Cadillac Escalade yazsın, araban 4000 km uzaktan kamyonet direk...

;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
tgv brezilya malı diil mi ya? fordla alakası yok diye biliyorum ben?

Çido'yu Odin anlatsın.. ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Kamyonete benzediği değil ruhsatta ne yazıyor ona bakacak amcalar :smiley:)))
Hee doğrudur istambula defender ile gidecek değilim ama abim gidiyor

Yunus yinemi sıkıştıryo bu japon ajanları bir oldular, şimdi geiyorum Umutu biraz sıkıştırayım, sabahtan beri sanayide ondan keyifsizdir ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Kamyonete benzediği değil ruhsatta ne yazıyor ona bakacak amcalar :smiley:)))
Hee doğrudur istambula defender ile gidecek değilim ama abim gidiyor

Ben geçiyorum 1. köprüden ayrı konu da, senin aracı görünce "ulan bunun ruhsatta kesin JEEP yazıyordur kamyonet değil" diyip durdurmayacak mı trafik ;D

yunus bager' Alıntı:
Brezilyada üretiliyor ama ford yanı birnevi oda pumadır

international değilmi TGV ya?

esasen 300 tdi ın variable geotmerili turbolusu, ingiliz mühendisliği yani , modifiye etmek lazım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler