cihanülker
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
akıllı adamın hali bir başka oluyor yav
akıllı adamın hali bir başka oluyor yav

altug onaran' Alıntı:herhalde nejat abi antalyadaki kıtlıktan falan etkilendi epeydir görünmüyor![]()
discovery-V8' Alıntı:Yok yaw bonusları bozukpara gibi harcarsan olağı bu ;D ;D Defenderin k..çı soğumadı iki aydır, yemiştir vetoyu evden ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:Yav amma yazmışsınız bin sayfa....
Özet olarak:
Ben geliyorum. Sadece tarihi netleştiriyim izin alayım o Cuma içün...
Fazla araba gerekirse benim takataka'yı da alabiliriz. Ama gençlerden, Onaran kardeşler gibi, şöförlük yaparsa bahtiyar kalırım.
Amacım yolda içmek, Osmaniye'de yemek ve içmek, dönüş yolunda yine içmek ;D ;D ;D ;D
Mete Abi, Mustafa Erkişi ve oğlu da geliyo mu?? Süper bir abi o da Soğucak'ta tanıştım kendisi ile kanka olduk ;D
Özet olarak:
Fazla araba gerekirse benim takataka'yı da alabiliriz. Ama gençlerden, Onaran kardeşler gibi, şöförlük yaparsa bahtiyar kalırım.
Amacım yolda içmek, Osmaniye'de yemek ve içmek, dönüş yolunda yine içmek ;D ;D ;D ;D
Mete Abi, Mustafa Erkişi ve oğlu da geliyo mu?? Süper bir abi o da Soğucak'ta tanıştım kendisi ile kanka olduk ;D
Özet olarak:
altug onaran' Alıntı:umut abi yavuz abi gelebilecek mi ?
discovery-V8' Alıntı:Yavuz zor gelir ;D ;D
Demiştim ya hani "bir son dakika şeysi olabilir" o çıkacak galibabakalım kısmet .
O Yavuz bu Yavuz'dan beter durumda ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:yavuz abi senin zaten kurtuluşun yok ;D ben yavuz çelikeli umut abinin kuzenini sormuştum ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:yavuz abi senin zaten kurtuluşun yok ;D ben yavuz çelikeli umut abinin kuzenini sormuştum ;D ;D ;D ;D