7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,399,239

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Fotoğraftan anlayan dostların yorumlarını bekliyorum Sevtap abla sakın şimdi deme kıskandın diye :smiley:

SDC12231.png

cihanülker' Alıntı:
yunusçum makinayı çok titretmişsin ,genelde bu tip çekimleri sehpa ile yapmakta fayda var ,yoksa bu şekilde oluyor ;D ;D ;D,benim gördüğüm anladığım bu
Abi benim makina tamamen amotör aynı tepkiyi Nejet abidende almıştım ama ne yaptıysak sabitleyemedim tirifotum yok zate olsada zum yaptığım için ilaki gene titrerdi
Ama şöyle söyleyeyim gözle anasıl gördüysem görüntü aynı sayılır

yunus bager' Alıntı:
Abi benim makina tamamen amotör aynı tepkiyi Nejet abidende almıştım ama ne yaptıysak sabitleyemedim tirifotum yok zate olsada zum yaptığım için ilaki gene titrerdi
Ama şöyle söyleyeyim gözle anasıl gördüysem görüntü aynı sayılır

çok küçükte olsa tripot al bir tane ,önce zoom işini bitirip ,yani makinayı ayarlıyorsun ,sonrada otomatik çekim moduna alıp ,makinadan elini kolunu çekiyorsun hepsi bu ,tripot olmadandan aynı işi ,bir duvar üstü,araba tavanı,taş üstü vb gibi yerlere makinayı koyarakta yapabilirsin ;) ;), yani esasında senin gözlen gördüğün ışıklar bu kadar karmaşık değil ,daha net ama makina titrediği için görüntü böyle gözüküyor yoksa manzara çok güzel ;)

cihanülker' Alıntı:
çok küçükte olsa tripot al bir tane ,önce zoom işini bitirip ,yani makinayı ayarlıyorsun ,sonrada otomatik çekim moduna alıp ,makinadan elini kolunu çekiyorsun hepsi bu ,tripot olmadandan aynı işi ,bir duvar üstü,araba tavanı,taş üstü vb gibi yerlere makinayı koyarakta yapabilirsin ;) ;), yani esasında senin gözlen gördüğün ışıklar bu kadar karmaşık değil ,daha net ama makina titrediği için görüntü böyle gözüküyor yoksa manzara çok güzel ;)
O zaman benim makinada iş yok makinatı duvarın üstünde sıkıca sabitleyerek çektim ama demek gene olmadı
Neyse o zaman başka fotoğraf koyayım bari büğün arkadaşın defenderine abim sibop ayarı yapıyordu bende yardım ediyordum :smiley:)

SDC12221.png

Oh bee. Bütün gevezeler birbirini boyamaya gitti de biraz kafa dinledik bu akşam yahu ;D

Bu kadar temizlik yeter :p

10 sayfa temizledim, bir paintball macerasında hepisi geri gelir ;D ;D ;D

Lütfen, çok rica ediyorum "iyi geceler" ve "günaydın" diyen arkadaşlara aynı sözcüklerle karşılık vermekten vazgeçelim :-X

Temizlediğim 10 sayfa sadece bu tür mesajlardan oluşuyordu :-\

Ama temizlik işe yaradı, Yavuzcum eklemiş bu videoyu, epey gerilerde kalmış, süperrr ;D ;D ;D

http://vimeo.com/1390350​

İzleyince bir kez daha aşık oldum, t*y*t cılar itiraf edin: dünyanın en karizmatik arazi aracı budur diyin, bi delikanlı olun ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bu kadar temizlik yeter :p

10 sayfa temizledim, bir paintball macerasında hepisi geri gelir ;D ;D ;D

Lütfen, çok rica ediyorum "iyi geceler" ve "günaydın" diyen arkadaşlara aynı sözcüklerle karşılık vermekten vazgeçelim :-[

Temizlediğim 10 sayfa sadece bu tür mesajlardan oluşuyordu

Ama temizlik işe yaradı, Yavuzcum eklemiş bu videoyu, epey gerilerde kalmış, süperrr ;D ;D ;D

http://vimeo.com/1390350​

İzleyince bir kez daha aşık oldum, t*y*t cılar itiraf edin: dünyanın en karizmatik arazi aracı budur diyin, bi delikanlı olun bee ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
Benim bir tane bile günaydın mesajımı bulamazsın...

Yahu XXXXTA'cıların muhabbet başlığı XXXXTA bölümünde, oraya yazdıkça mesaj sayıları artıyor. Hem de ne yazdıklarına karışan yok. Konuyu oraya açan da forumu terk etti zaten. Biz ise kendi sayfamızda LR'ci moderden kota yiyoruz :mad: anlamadım valla bu işi ???

SDC' Alıntı:
Lütfen, çok rica ediyorum "iyi geceler" ve "günaydın" diyen arkadaşlara aynı sözcüklerle karşılık vermekten vazgeçelim :-X

Temizlediğim 10 sayfa sadece bu tür mesajlardan oluşuyordu :-\

Bence bu sevginin bir ifadesi. Server de bir video 5000 günaydın veya iyigecelerin yerini tutar. Bence temizliği bu yönde yoğunlaştırmakta fayda var tekrar edilen videoları ve fotoğrafları temizlemek Serverı çok dafa fazla rahatlatacaktır.

acemi80' Alıntı:
Bence bu sevginin bir ifadesi. Server de bir video 5000 günaydın veya iyigecelerin yerini tutar. Bence temizliği bu yönde yoğunlaştırmakta fayda var tekrar edilen videoları ve fotoğrafları temizlemek Serverı çok dafa fazla rahatlatacaktır.
;D ;D ;D mesela benim cukur videolarım ;D ;D
ya hiç önemli değil sıradan sile sile gelin işte en fazla 10-20 sayfa gerisi lazım oluyor diğerlerine kim bakıyor sanki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR