7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,433,345

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Mete,akaryakıta yapılan zam neysede sigara ya yapılan zam için senin adına çok üzgünüm.emekli maaşına bir ayda yapılan zamı senden bir günde sigaradan alacaklar. :mad: :mad: Bence sigarayı bırakmak için bir gerekce ödeme anasını satayım şu sigara vergilerini de görsünler.En azından iki emeklinin maaşını başkalarından bulsunlar. ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Mete,akaryakıta yapılan zam neysede sigara ya yapılan zam için senin adına çok üzgünüm.emekli maaşına bir ayda yapılan zamı senden bir günde sigaradan alacaklar. :mad: :mad: Bence sigarayı bırakmak için bir gerekce ödeme anasını satayım şu sigara vergilerini de görsünler.En azından iki emeklinin maaşını başkalarından bulsunlar. ;D ;D ;D

Her zamdan sonra iki gün sinirleniyoruz sonra unutuyoruz

acemi80' Alıntı:
Her zamdan sonra iki gün sinirleniyoruz sonra unutuyoruz

Hocam en başta onu demiştim unutmayalım unutturmayalım, bir başlık açalım ve gerçekleri anlatalım. dizlede dıaşrıya tam bağımlıyız ama dizelde ötv daha az, oysaki benzinin büyük bir kısmını kendimiz üretebiliyoruz, avrupada benzin dizelden daha ucuz bizde daha pahalı, benzinde doğya verilen zarar daha az ama benzin daha pahalı, lpg ye tüm dünyada teşfik var bizde ceza.

810 kuruşluk benzine 3,66 lira ödüyoruz, kotayı dolduramayıp satamayınca yutdışına yine 0,810 den satıyorlar kazık hep TC vatandaşına .

Biz eşşek oldukça daha çok semer vurulacak sırtımıza. :(

nerede okuduğumu hatırlayamamıştım şimdi buldum hemde yeni değil ; Buyrun.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13311883.asp

Türkiyeyi yönetenlerin mantığı bu en çok satılana en çok vergi...

discovery-V8' Alıntı:
ihtiyacı olan varsa güzel bişeye benziyor

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45723.0;topicseen
Yok be abi traktör arka lambası ampulüde yok o paraya kare olanını bulurum
bende çok güzel csb arka lambası var ama kim takacak :smiley:

Herkese Merhaba,
Onur oyun çok güzel ;D ;D ;D

yakıttan gelecek vergiye bel bağlayan ve bu yüzden güneş enerjisine teşvik vermeyen bir hükümetten bahsediyorsun .

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Onur oyun çok güzel ;D ;D ;D

yakıttan gelecek vergiye bel bağlayan ve bu yüzden güneş enerjisine teşvik vermeyen bir hükümetten bahsediyorsun .

biodizele mazotla eşit vergi koyan, elektrik motorlu araçlara silindir hacmi yok vergi alamayız diye ithalatını engelleyen daha sayayımmı ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
akşam akşam niye midemizi bulandırıyosun yahu :smiley:

Susup oturacakmıyız dedim kimseden ses çıkmadı isyana teşvikten beni alacaklar sonunda içeri ;D

Benim tuzum kuru yakıtımı şirket ödüyor bana , onuda vergiden düşüyor ben niye kaşınıyorsam artık, V16 mı bulsam naapsam ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR