7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Of ya amma yazmışsınız, daha yeni bitirdim :p

Gelelim özetlere ;D

Sn. Aslankurt, büyük geçmiş olsun. Alper'i bulmanız çok sevindirici :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
ben yatmıycam çalışıyorum aralarda girer bakarım hepbirden kaçmayın canım sıkılıyor sonra ;D

E canın sıkılmasın diye yatmadık ama paşamız yattı galiba :(

amanos80' Alıntı:
İyi geceler... Maşallah, konuyu okurken geriye dönük, seans kapanıyor :D :D :D

Lafı ağzımdan aldınız :D :D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Of ya amma yazmışsınız, daha yeni bitirdim :p

Gelelim özetlere ;D
.....

E canın sıkılmasın diye yatmadık ama paşamız yattı galiba :(

..............

nereye yattım ya ? buradayım gidip gelyorum arada gözlerimde gidip geliyor ama uyuyamam, sabah a kadar yetiştireceğime söz verdiğim işler var. :(

Günaydın !
saat 23 gibi azcık şekerleme yapayım dedim yeni uyandım,saat 3 olmuş.. ;D ;

Bu akşam Elizabeth ilk vukuatını yaptı ;D ;D ;D

Sırtararak ;D ;D ;D yazmamın sebebi İstanbul trafiğine yaraşan aracı benim kullanıyor olmamdır ;D

3 şeritlik yolu 4 şerit yapmış bir trafikte kontrollü bir şekilde, sinyal verip sağa yanaşmaya çalışırken sinyal falan kullanmadan direk burnunu doğrultarak yol almaya alışmış bir zonta da sola yaklaşmayı kafaya koymuş geliyordu üstüme üstüme...

Onu gördüm ama içimden yol vermek gelmedi ;D ;D

Devam ettim, o da etti ;D ;D ;D

Sonra bir baktım korna kıyamet dur diyor :D

Takmış tamponum bmw ye bir yerinden, mecbur benimle geliyo :D :D :D

Neyse durdum artık bir zahmet, o geri gidip aracını kurtardı, sonra sağa çekip benim yanına gitmemi bekledi ;D ;D ;D

Ama ben kuafördeki randevuma geç kalmıştım zaten, çok istemem rağmen duramadım :p

Elizabeth'i seviyorum :-*

SDC' Alıntı:

Sırtararak ;D ;D ;D yazmamın sebebi İstanbul trafiğine yaraşan aracı benim kullanıyor olmamdır ;D

3 şeritlik yolu 4 şerit yapmış bir trafikte kontrollü bir şekilde, sinyal verip sağa yanaşmaya çalışırken sinyal falan kullanmadan direk burnunu doğrultarak yol almaya alışmış bir zonta da sola yaklaşmayı kafaya koymuş geliyordu üstüme üstüme...

Neyse durdum artık bir zahmet, o geri gidip aracını kurtardı, sonra sağa çekip benim yanına gitmemi bekledi ;D ;D ;D

Ama ben kuafördeki randevuma geç kalmıştım zaten, çok istemem rağmen duramadım :p

Vah adamcağıza geçmiş olsun diyelim artık... ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D oh iyi olmuş bayandır nasılsa tırsar durur mantığının herzaman geçerli olmadığını öğrenmiştir amcam

Sonra ne oldu?

erenatac' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D oh iyi olmuş bayandır nasılsa tırsar durur mantığının herzaman geçerli olmadığını öğrenmiştir amcam

Sonra ne oldu?

Bilmem ;D ;D ;D

Ben Elizabeth'imi seve okşaya kuaföre yetiştim, kaynak saçlarımı çıkardık, oh kuş gibi hafifledim mutluyum :smiley:

Abiyi bilmiyorum :D :D :D

SDC' Alıntı:
Bilmem ;D ;D ;D

Ben Elizabeth'imi seve okşaya kuaföre yetiştim, kaynak saçlarımı çıkardık, oh kuş gibi hafifledim mutluyum :smiley:

Abiyi bilmiyorum :D :D :D

Adam neye uğradığını şaşırmıştır ;D ;D Neyse kuaföre yetiştiyseniz sorun yok ;D ;D

SDC' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D abi artık Defenderlardan uzak durmayı öğrenmiştir ;D ;D

Okuduğum andan itibaren suratımda bir sırıtma ifadesi var bu saatte çocuklar görse babam kafayı yedi diyecekler :D :D :D

Cihana ziyarete gittigimde bende farkettimki defender şehir içi trafiğinde çok kullanışlı, çok saygı (korku da olabilir) görüyor trafikte ;D ;D Mesela Disco nekadar kocamanda olsa okadar saygı göstermiyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR