7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,514,061

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46440.0;topicseen

Yorumsuz, hehehehee

Yazayım mı var bizim ekipte numunelik bir tane, satıyor ucuza ama yine de bişeler yaptırtırız deyi ;D ;D ;D

Fotolarda da hep Umutun aracından var, bak onu da satabiliriz ;)

Yazdıkları da hiç bilinçsiz değil, tamamen toyotacılara yalakalık olsun diye yazmış. Bence forumdaki yazışmaları gayet iyi takip etmişş :D :D :D

SDC' Alıntı:
Yazayım mı var bizim ekipte numunelik bir tane, satıyor ucuza ama yine de bişeler yaptırtırız deyi ;D ;D ;D

Fotolarda da hep Umutun aracından var, bak onu da satabiliriz ;)

Yazdıkları da hiç bilinçsiz değil, tamamen toyotacılara yalakalık olsun diye yazmış. Bence forumdaki yazışmaları gayet iyi takip etmişş :D :D :D

Umut abinin araç değil o, HZ 75. Umut abinin araç BJ 60, 1 tane bile yok orda :mad:
1 Hilux var, 1 tane FJ40 var diğerleri hep HZJ75 8)
Sevgili Bayan offroad'cu Sevtap Dilek Çimen Hanım.. :-* :-*

Ayrıca Fotolar ortada ben LR göremedim :smiley:)

discovery-V8' Alıntı:
Gitmeden şunu koyayım, Ufuk abi haline şükret ya böyle br jeep in olsaydı ;D ;D ;D ;D ;D Umarım gece rüyama girmez bu ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=aFd2OFJRcWuRpWmwwRWc&jeep-dance
Ben bundan istiyorum ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Umut abinin araç değil o, HZ 75. Umut abinin araç BJ 60, 1 tane bile yok orda :mad:
1 Hilux var, 1 tane FJ40 var diğerleri hep HZJ75 8)
Sevgili Bayan offroad'cu Sevtap Dilek Çimen Hanım.. :-* :-*

Ayrıca Fotolar ortada ben LR göremedim :smiley:)

Yav hepsi t*y*t işte, çeşidinden bana ne ;D ;D

Adam yazmış işte, HZ 75 istiyormuş, Türkiye'de bulamamış falan filan...
Bulamazsın tabi, Afrika mı burası ;D ;D
Benziyo işte, alsın BJ 60 kullansın ki kullanabilir, zaten amacı ofroyt değil bilimsel çalışmalarında malzeme taşımakmış :smiley:
Sanırım bu yüzden senin kamyoncuktan istiyor ;D ;D ;D

Ofroytçuluğuma gelince de beğenemediysen geleceğin ofroytçularından verelim :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Hanımefendiler sabahı şerifleriniz hayırlara vesile ola....

Günaydın :smiley:

Mersi canım, sana da günaydın :smiley:

Hanımefendiler derken ::smiley: ::smiley:

Du ben kaçıp bir sigara içeyim, annem gardiyan gibi, göz açtırmıyor ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,130
Kayıtlı Üye Sayımız
166,861
Kaydolan Son Üyemiz
Tarhanacıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR