Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
yarasalar gelmeye başladı
yarasalar gelmeye başladı
Kimsenin geldiği yok saat 22 : 00 dan beri aynı tayfa burdayız hatta gidenler var dönenler yokaltug onaran' Alıntı:yarasalar gelmeye başladı![]()
yunus bager' Alıntı:Bunu bende soracaktım ama sadece ben siyah görüyorum zannettim![]()
SDC' Alıntı:Sorularım olacak ???
1- Onur gezdirdiğin Ankaralılar kim, lafın devamınıunutmuşsun ;D
altug onaran' Alıntı:yarasalar gelmeye başladı![]()
Hadi leeennnn yav ben gerçekten bişey göremedim Nejatta gitti ne vardı o fotodafastjunkie' Alıntı:Hehe kral çıplak durumu ;D
yunus bager' Alıntı:Hadi leeennnn yav ben gerçekten bişey göremedim Nejatta gitti ne vardı o fotoda
fastjunkie' Alıntı:Yahu Altuğ, o kadar tampon yaptırıyorsunuz, şu tamponu denemeyecek miyiz Antalya'da ???
Yoksa süpermarket otoparkında alışveriş arabalarını park yerinin dışarısına ittirmek için mi yaptırdınız koca tamponu ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:niye alış-veriş arabaları capon mu ;D ;D ;D
Bir Capon daha kaçtı, iyi geceler.altug onaran' Alıntı:niye alış-veriş arabaları capon mu ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Hehee. Valla bilmiyorum. Disco 1 o kadar yol gidemez motor şişer falan diyorlar)))
altug onaran' Alıntı:maksat bir araya gelmek araçlar bahane
yarın şu tamponu bitirelim artık sıkıntı vermeye başladı. buarada tamponu yaptırmıyoruz ;D yapıyoruz ;D yaptığımız yer oto elektrikçisi ;D ;D ;D
dün gece zukiye vinç takıldı ve tampon yapıldı yarında bizimkini bitirip 5.2 bir j**pe tampona başlıyacaz ;D
Bende kaçayımmı ?SDC' Alıntı:Kaçın kaçın hepiniz kaçın![]()
yunus bager' Alıntı:Bende kaçayımmı ?
nedendir bilinmez bu aralar sayfa biraz serin havalardanmıdır nedir ?