7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,497,529
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bir bayram dönüşü Antalyadan gelirken kardan yol kapanmıştı bir gece yolda mahsur kalmıştık ;D ;D yaw kar yağmadı yağmadı derken başımıza aynı şey gelmesin ::smiley: konvoyda olunursa veya arabada muhabbet iyiyse kamp erken başlamış gibi olur.Gerçi ben teriosla kapalı yolu araziden geçer giderim ya ;D ;D ;D

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Bir bayram dönüşü Antalyadan gelirken kardan yol kapanmıştı bir gece yolda mahsur kalmıştık ;D ;D yaw kar yağmadı yağmadı derken başımıza aynı şey gelmesin ::smiley: konvoyda olunursa veya arabada muhabbet iyiyse kamp erken başlamış gibi olur.Gerçi ben teriosla kapalı yolu araziden geçer giderim ya ;D ;D ;D

mustafa abicim ankaradan yaklaşık sen dahil toplam 9 arabayız , benim şahsi fikrim ( organizasyon içinde olduğum için ) sabah 07 gibi yola çıkmak ,benimle birlikte , çağlar ve eren arkadaşımızda gelecekler ,biraz tempolu giderek saat 13-14 civarı orada olmayı planlıyoruz , ister bize katılın ,biraz tempolu olabilir ,isterseniz daha geç saate çıkacak kerim ve öteki arkadaşlara ,veya sizin bir planınız varmı ??

Aslankurt sen bu alanya Osmaniye yolunu çok gittin geldin bizim için yola çıkma saati en uygunu kaç gibi olur. Biz burdan perşembe akşam 6-7 gibi çıkıp Cuma öğleye doğru orda oluruz diye düşünüyorum nasıl olur

cihanülker' Alıntı:
mustafa abicim ankaradan yaklaşık sen dahil toplam 9 arabayız , benim şahsi fikrim ( organizasyon içinde olduğum için ) sabah 07 gibi yola çıkmak ,benimle birlikte , çağlar ve eren arkadaşımızda gelecekler ,biraz tempolu giderek saat 13-14 civarı orada olmayı planlıyoruz , ister bize katılın ,biraz tempolu olabilir ,isterseniz daha geç saate çıkacak kerim ve öteki arkadaşlara ,veya sizin bir planınız varmı ??

7 mi :(

acemi80' Alıntı:
Aslankurt sen bu alanya Osmaniye yolunu çok gittin geldin bizim için yola çıkma saati en uygunu kaç gibi olur. Biz burdan perşembe akşam 6-7 gibi çıkıp Cuma öğleye doğru orda oluruz diye düşünüyorum nasıl olur

hocam hangi yoldan geleceksiniz ,sahildenmi ,yukarıdanmı konya üzerinden ?

acemi80' Alıntı:
Bizim için sahil daha uygun gibi Son gelişimde de ordan gelmiştim

hocam yukarısı yani konya yolu herzaman daha hızlıdır ama bu mevsimde çok kar olur ,bir kaç noktada ,riske atmaya değmez bence , ( ama ben gelsem direkt konyadan gelirdim ) ,sahil yolu osmaniyeden bence yaklaşık 8 saat sürer hafif tempo ile ,ona göre programlayın ,sabah karşı 04 de çıkarsanız çok oyalanmadan ,saat 12-13 gibi antalyada olursunuz gibime geliyor

cihanülker' Alıntı:
hocam yukarısı yani konya yolu herzaman daha hızlıdır ama bu mevsimde çok kar olur ,bir kaç noktada ,riske atmaya değmez bence , ( ama ben gelsem direkt konyadan gelirdim ) ,sahil yolu osmaniyeden bence yaklaşık 8 saat sürer hafif tempo ile ,ona göre programlayın ,sabah karşı 04 de çıkarsanız çok oyalanmadan ,saat 12-13 gibi antalyada olursunuz gibime geliyor

O senin araba ile olur. Teriosla 120 Km yi geçemiyorsun 10-12 saatten aşağı sürmez gibime geliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,128
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR