7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,865
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yaşlılara bir sorum var.

Eski dizilerden

Falkonetti vardı. Nik nolteyi bıçaklayıp öldürmüşdü. Dizinin adını hatırlayan varmı. Zengin ve yoksul olabilirmi.

Hatırlama yapayım Gençler bilmez.:smiley: Küçük ev Bonanza Kaçak :smiley: :smiley:

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Arkadaşlar,çimler beyaz olup,arabaların üzeride beyazlaşınca kar yağıyor zannedip dışarı çıktım az sonra kar sulu kara daha sonra da yağmura döndü.Ortalıkta kar mar kalmadı :mad: :mad: :mad:

Komutanım burada ara ara bastırıyor lapa lapa , sonra inceliyor ama hala devam.

ufukozkan' Alıntı:
yaşlılara bir sorum var.

Eski dizilerden

Falkonetti vardı. Nik nolteyi bıçaklayıp öldürmüşdü. Dizinin adını hatırlayan varmı. Zengin ve yoksul olabilirmi.

Hatırlama yapayım Gençler bilmez.:smiley: Küçük ev Bonanza Kaçak :smiley: :smiley:
evet zengin ve yoksul.

ufukozkan' Alıntı:
yaşlılara bir sorum var.

Eski dizilerden

yaşım ortaya çıkacak ama doğrdur zengin ve yoksul S/B televizyon zamanlarından.

fastjunkie' Alıntı:
Abi 7/24 olayı ne, kim görecek bizi ??

Sohbetler için burası gibi her markanın sohbet odası olacak, ama gruba dahil olan herkes diğer markanın sohbet odasınıda görebilecek. olay budur. burada detay yazmıyorum size anlatırım, başka bir olay var.

ufukozkan' Alıntı:
yaşlılara bir sorum var.

Eski dizilerden

Yavv bende dallas disizini hatırlayacak kadar eskiyim ama o diziyi hatırlayamadım

LR olursa böylesi olsun. ;D ;D ;D

http://video.gencturkhaber.com/6-9130-2010___land_rover_discovery_4_%C4%B1ncelemesi.htm

discovery-V8' Alıntı:
Sohbetler için burası gibi her markanın sohbet odası olacak, ama gruba dahil olan herkes diğer markanın sohbet odasınıda görebilecek. olay budur. burada detay yazmıyorum size anlatırım, başka bir olay var.
Aman abi herkez bu sayfayı görmesinde ne olursa olsun

discovery-V8' Alıntı:

Merak ettim şimdi. 7/24'ün yaratıcı fikir babası olarak bana sorulmadan böyle değişlikler yapılmasına alındım ama :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR