7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,480,508
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
İyide 110 sayfaya gidemiyorumkı sayfa seç falan yokmu bu forumda

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi boşver yoktur orda bişey her yeni gelene yaparlar bu numarayı ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Hoca bunu tartışırız, KV Irak kamera arkasnı seyret, film ekibinin tamamı, oyuncuların %90 amerikalı, geri kalan % 10 un içinde israillilerde var , amerikalı oyuncuların bazıları israil asıllı.

Hangi gerçeklik? siz cambaza bakarken cüzdanlar gidiyor ;D ;D ;D
Abi aynı konuda ufuk abiye ben bişeyler anlatmaya çalıştım ama tutmadı dizilerle uyutuluyoruz kurtlar vadiside aynı
he sadece dizi olsun diye izlenirse sorun yok ama bunu gerçeklerle kıyaslamak bence yanlış

altug onaran' Alıntı:
arka koltuklar 2.5x 2 çakmak hattı çektim ;D ;D ;D su ısıtıcı bile bağlanabilir. invertör koyunca bagajada çekicem şimdilik yok

Sigortası atmasın sizin emektarın ?? Su ısıtıcısı falan kaldırıyor mu öyle?? ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
öyle değil bijonlar müsait 6 mm falan yer var oraya tornada diş açıp bir platform hazırlayacam 3 noktadan sabitleyip üzerine dikdörtgen bir çalışma lambası takıcam
Yok be bence hoş görünmez hem stepneyi sökerken onunlamı uğraşacan
dediğim gibi stepne ayağının arkasından bir parça çıkarırsan yukarı doğru daha güzel görünür ve engelde olmaz diye düşünüyorum

fastjunkie' Alıntı:
Sigortası atmasın sizin emektarın ?? Su ısıtıcısı falan kaldırıyor mu öyle?? ;D ;D ;D

sigorta kutusuna orjinal hat çektik ;D sağolsun mühendislerimiz gelişime açık olduklarından yenilikler için sigorta yeri bırakmışlar ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
arka koltuklar 2.5x 2 çakmak hattı çektim ;D ;D ;D su ısıtıcı bile bağlanabilir. invertör koyunca bagajada çekicem şimdilik yok
pajeroda ilginç bir sistem var ,
bagaj çakmak soketi,hemen altında da mıknatıslı kuvvetli bir feneri var,kafa eğilebiliyor.
hem ,eline alıp arka tarafı kontrol edebiliyorsun,,aracın altına bakarken baya işe yarıyor.
hemde kaportaya yapıştırıp ,çalışma lambası olarak kullanıyorsun.

yunus bager' Alıntı:
Yok be bence hoş görünmez hem stepneyi sökerken onunlamı uğraşacan
dediğim gibi stepne ayağının arkasından bir parça çıkarırsan yukarı doğru daha güzel görünür ve engelde olmaz diye düşünüyorum

stepne araç üzerindekinden küçük ;D bir şey olursa şişire şişire tamirciye kadar gideriz araç sanayiyide öğrensin ;D ;D ;D

bu aşkam ormanda geri giderken çok sıkıntı yaşadım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.