7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,328
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Açıyo açıyo teknik arıza, şu izlesene.com linkleri bozuyor sayfaları onları taşımak lazım, böldüm ama arızalı linke bende ulaşamıyorum. Sedata iş çıktı.

Moderatörler nerde kardeşim gereksiz şeylere atlıyolar Lazım olunca yoklar yahu :smiley: :smiley:

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Dedecim arabanın içinde oturup bir defa geçmek ayrı bişey , heryere ilk giden arabanın içinde olup, olan biteni baştan sona seyretmek ayrı birşey ;)

Söylemeden edemiycem CJ de çok başarılıydı hemde tamamen standard haline rağmen , GÇ ler çuvalladı yürüdüklerinde mucize olmuş gibi seviniyordu sahipleri doğruya doğru (Donanımlarıda çok eksikti ama bu mazeret değil Cj dede hiç donanım ve lastik yoktu).

GC ler sahiden berbattı.
Mahindra da zirve yapan ilk araçlardandı bu arada ha. Ve çok zorlaştırarak çıktı adam parkuru.
Ve bir de Kısa şasi Pajero süperdi. Teklemeden çıktı yukarı.

ufukozkan' Alıntı:
Moderatörler nerde kardeşim gereksiz şeylere atlıyolar Lazım olunca yoklar yahu :smiley: :smiley:

Onardık ya kardeşim allah allah ;D ;D ;D

Bak Cihanı gönderirim senin eve, sabaha kadar uğraşırsın "sabahlar olmasın be yawww" ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
GC ler sahiden berbattı.
Mahindra da zirve yapan ilk araçlardandı bu arada ha. Ve çok zorlaştırarak çıktı adam parkuru.
Ve bir de Kısa şasi Pajero süperdi. Teklemeden çıktı yukarı.

adam o güm almış almış arabayı Hiç bişeyini bilmiyo

Otoban lastiği daha ne yapsın
Sonuçda döndü geziden :smiley:

Galoper maloper cırt :smiley:

acemi80' Alıntı:
Gülmekten çenem ağrımış. Dönüşte gençler bana hiç araba kullandırmadılar biraz uyudum biraz etrafı seyrettim dinlendim ama gülmekten ağrıyan çenem ve yüz kaslarım henüz dinlenemedi. ;)
Gencin yaşlısı 55, genci 51 yaşında!!! ;D ;D ;D

Bi videoda benden :smiley:

Kumsala giriş..

th_24012010026.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR