7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,424,398
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
abi istersen ben görüşeyim uygunsa bir paket hazırlayabilir belki. bunların depo yok uygun bir depo ve elektrik hattı falan kullanıma hazır bir paket yapılabilir hatta istenirse uzaktan kumanda bile bağlayabilir ;D

ikiside dizel tutuşma riski de yok

valla çok sevinirim altuğcum ,kumandaya gerek yok ,çadır içine bir termostad veya aç ,kapa işimi görür

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Komutanım bu aletler bir nevi kalorifer, aracın motoru çalışmadığı zamanlarda da aracın içini sıcak tutmak için kullanılırlar.
Teşekkürler.Yaw zorla beni off road cu yapacaksınız hergün birşey öğrenip,mantıklı olanları yapa yapa sonunda Antalya daki sarı Toyota LC gibi bir araç sahibi yapacaksınız ;D ;D ;D

Termostat sanki daha kullanışlı olur gibi.
Bilmem kaçıncı şişeden sonra yattığında kapatmak için uyanamayabilir insan ;)

Mete Hocam herhalde 7/24 ekibinden başka Antalya etkinliğine katılanlarda destek attılar bahçeli den sonra 2 nci olmuşsun ne iş ;) ;) ;)
http://www.yerelgundem.com/anketler/2011_yili_milletvekili_genel_secimlerinde_osmaniyei_tbmmde_kimler_temsil_etmeli.html

acemi80' Alıntı:
Termostat sanki daha kullanışlı olur gibi.
Bilmem kaçıncı şişeden sonra yattığında kapatmak için uyanamayabilir insan ;)

hocam zaten önemli olan açmayı unutmamak varsın sıcak olsun ;D donmaktan iyidir ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Teşekkürler.Yaw zorla beni off road cu yapacaksınız hergün birşey öğrenip,mantıklı olanları yapa yapa sonunda Antalya daki sarı Toyota LC gibi bir araç sahibi yapacaksınız ;D ;D ;D

Sarı toyota da güzel ama son nokta Naci Kaptanın Tiny si daha sen onu görmedin hoş bende resimlerinden tanıyorum ama ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yarın ustanın yanına uğrar paket işin fiyat alırım kaç litreli depo olsun

altuğ cihaza göre değişir ,hesabu şöyle yapmak lazım ,bu cihazlar 6-7 saate yaklaşık 700-900 gram arası yakıyordu yanlış hatırlamıyor isem ama usta daha iyi bilir ,yani 6-7 saat idare edecek kadar bir depo rahat rahat iş görür, depoya uygun bir ,arabadan ,alınma depo kapağı ,bagajda taşırken koku ve dökülme yapmasın diye ,birde temostad veya aç kapa ,veya bir düğme ile iki iş ,tamam oldu bitti

aslankurt72' Alıntı:
Mete Hocam herhalde 7/24 ekibinden başka Antalya etkinliğine katılanlarda destek attılar bahçeli den sonra 2 nci olmuşsun ne iş ;) ;) ;)
http://www.yerelgundem.com/anketler/2011_yili_milletvekili_genel_secimlerinde_osmaniyei_tbmmde_kimler_temsil_etmeli.html

Biz antalya da iken dostlar boş durmamış ilk iki ye taşımışlar saolsunlar. Zaten hedefte buydu.

cihanülker' Alıntı:
abi zaten tanışmış olsaydık ,dahiatsuyu sana aldırmazdım oparaya valla billa
Mete söylemişti ama hanımla oğlanın bu kadar uyum sağlayabileceğini beklemiyordum. Şehirde kullanıyorum.Ayda yılda bir etkinlik olursa tek başıma yada Mete Hocayla geliriz bu da bize yeter diye düşünmüştüm :mad:

aslankurt72' Alıntı:
Mete söylemişti ama hanımla oğlanın bu kadar uyum sağlayabileceğini beklemiyordum. Şehirde kullanıyorum.Ayda yılda bir etkinlik olursa tek başıma yada Mete Hocayla geliriz bu da bize yeter diye düşünmüştüm :mad:

mustafa abi alsaydık sana bir ,suzuki vitara , üstüne bir tavan çadırı, içine bir webasto, öne vinç ,yukarıya port bagaj , birde lpg çaktıkmı ,valla tadından yenmez ,bütün dünyayı dolaşırsın ,hem ekonomik,hemde çok kaçar az yakar

cihanülker' Alıntı:
altuğ cihaza göre değişir ,hesabu şöyle yapmak lazım ,bu cihazlar 6-7 saate yaklaşık 700-900 gram arası yakıyordu yanlış hatırlamıyor isem ama usta daha iyi bilir ,yani 6-7 saat idare edecek kadar bir depo rahat rahat iş görür, depoya uygun bir ,arabadan ,alınma depo kapağı ,bagajda taşırken koku ve dökülme yapmasın diye ,birde temostad veya aç kapa ,veya bir düğme ile iki iş ,tamam oldu bitti

abi ben kesim motorlarının depolarından düşünmüştüm ;D ;D ;D sızdırmaz akmaz kokmaz cinsinden yarın sanayiye gidip konuşurum

heytem abinin aletin fotoları var mı ustaya gösteriyim

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi alsaydık sana bir ,suzuki vitara , üstüne bir tavan çadırı, içine bir webasto, öne vinç ,yukarıya port bagaj , birde lpg çaktıkmı ,valla tadından yenmez ,bütün dünyayı dolaşırsın ,hem ekonomik,hemde çok kaçar az yakar

Benim ve Kerimin zamanında söylediklerimizi aynen tekrar etmişsin (aklınyolu bir) Neyse biraz teriosla daha gezsin bakalım gittikçe küçülmeye başlar gözünde. birde bakarsın hop satmış onu yeni arayışlara girmiş ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR