Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ural süpermiş
Dujj bile var

fastjunkie' Alıntı:üfff tam benlikmiş haa
Ural süpermiş
Dujj bile var
fastjunkie' Alıntı:üfff tam benlikmiş haa
arada arabaya malzeme atıyorum,balta testere falan,cihanülker' Alıntı:bugün kimsecikler yok buralardadedemde el öptürmeye gitti galiba
yazargezeryolçizer' Alıntı:arada arabaya malzeme atıyorum,balta testere falan,
odun da koyayımmı
yok Aysun gelemiyor,ufaklık çok mız mız ,burnumuzdan getirir.cihanülker' Alıntı:odun koy baltaya filan gerek yok yahu ,pikniğe gidiyoruz ,sen çoluk çocukmu geliyorsun yenge filan ?
Enişşşşteeee senide bekliyoruz . ;D ;D ;Dbsayil' Alıntı:ohhhhh yarın çamurunuz bol mangalınızda alev alev olsun beyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:yok Aysun gelemiyor,ufaklık çok mız mız ,burnumuzdan getirir.
Belki ,2 kızıyla beraber bir arkadaşım gelecek ama tam belli değil.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Enişşşşteeee senide bekliyoruz . ;D ;D ;D
kütükleri atayım mı arabaya anlamadım,cihanülker' Alıntı:anladım , ben odun aldım 1 çuval ,dede olmassa evde yakarız mangalı filan dedi , mağaraları gördükten sonra beğenirsek oradada takılırız , soft bir pazar günü olsun zaten fazla yorulmadan , bu hafta çok yoğun geçecek dinlenmem lazım
Ankara ya bekleriz,bsayil' Alıntı:tüm kalbimle yanınızdayım dostlarrr ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:odunlar kütük şeklinde ,orada kırmak gerekecek,
şimdi kırsam ,komşularda benim başımda bir şeyler kırar
bsayil' Alıntı:ohhhhh yarın çamurunuz bol mangalınızda alev alev olsun beyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ;D ;D ;D ;D
tamamdır.cihanülker' Alıntı:tamam cnm orada kırarız at bagaja ,odon aramaktan iyidir bu ormansız şehirde