7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,459

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yolda herşey yürür, binlerce lira vergi ve tonla yakıt parası ödüyorsam, en basit arazi donanımlarını aylarca bekleyip çuvalla para veriyorsam onlara, Sonunda o aracın "GİBİ" olmasını istemem ya arazi aracıdır ya değildir, arazi aracı gibi görünüp arazide yürüyemiyorsa benim gözümde sadece arazi aracı "GİBİ" dir. ;D ;D ;D

Benim beklediğim arazi aracı olsun arazide yürüyebilsin, yol aracı "GİBİ" olmasın umrumda değil. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yolda herşey yürür, binlerce lira vergi ve tonla yakıt parası ödüyorsam, en basit arazi donanımlarını aylarca bekleyip çuvalla para veriyorsam onlara, Sonunda o aracın "GİBİ" olmasını istemem ya arazi aracıdır ya değildir, arazi aracı gibi görünüp arazide yürüyemiyorsa benim gözümde sadece arazi aracı "GİBİ" dir. ;D ;D ;D

Benim beklediğim arazi aracı olsun arazide yürüyebilsin, yol aracı "GİBİ" olmasın umrumda değil. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

arka koltukta kucağında laptop ,elinde bardak varken öyle demiyordum ama ,yolda hatta kumda asfaltta gider gibi gittiğini görünce bir şeyler söylemiştin kızzzz

cihanülker' Alıntı:
arka koltukta kucağında laptop ,elinde bardak varken öyle demiyordum ama ,yolda hatta kumda asfaltta gider gibi gittiğini görünce bir şeyler söylemiştin kızzzz

;D ;D ;D ;D ;D

Abi toyo toyota nasıldı, adam resmen mışılmışıl uyudu yayıla yayıla.

toooyo toyotaaaaa ;D

İşte takla atan güvercin videolarından sonra, takla atan Defender videoları ;D

http://www.youtube.com/watch?v=AOQDO2l2UNs&feature=related

Düzeltmeyi çok düzgün yapmışlar. Bir taraftan çek, diğer taraftan bırak.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D off bu favorim yaa ;D

http://www.youtube.com/watch?v=pjFqm47NvV4&feature=related

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D off bu favorim yaa ;D

Sen bunlarla uğraşacağına önce takla atmayı becerebilecek araziye giren bir araç alsana ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Abi toyo toyota nasıldı, adam resmen mışılmışıl uyudu yayıla yayıla.

toooyo toyotaaaaa ;D

E yoldada gitmeseydi bari ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla şöyle ciddi bir offroad gezisi yapalım , cuma akşamdan pazar akşamına yavuz ,bir rota çizsene bildiğin bir rota bir ucundan girip öteki ucundan çıkacağımız ormanlık bir yer ;) ;)

kıvırmayın incekte yağmur yağıyor, saat 17:00 veya 16:30 da bekliyorum görelim sizin şu arazi şeylerini k..çlarını nekadar havada tutabiliyorlar ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
birde şunu koyayım başkada bir şey demem

http://www.youtube.com/watch?v=qh9xq0kfFZs&feature=related

Tamam işte bugün gelin gösterin bana şu toyotaların kabiliyetini ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR