7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,675

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
asfalt yolda tabi patinaj çekecek ,
beygir bu ,adamlar roket yapmış uçuyor ;D ;D ;D
birazdan geliyorum ;D ;D ;D

Geçti anam geçti video çekemem artık hava karardı. ;D ;D

abi benide kandırmaya başladın defender olmasada disco 1 e yanaşmaya başladım yavaş yavaş ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
abi benide kandırmaya başladın defender olmasada disco 1 e yanaşmaya başladım yavaş yavaş ;D ;D ;D

enişte Cihana takılırsan 85 bin e arazi arabası "gibi" bişeyin olur, kırmadan dökmeden oynamaya çalışırsın , Bize takılırsan en fazla yarı parasına gerçek arazi şeyin olur ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
enişte Cihana takılırsan 85 bin e arazi arabası "gibi" bişeyin olur, kırmadan dökmeden oynamaya çalışırsın , Bize takılırsan en fazla yarı parasına gerçek arazi şeyin olur ;D ;D ;D

abi ben 80 alyım diye çırpınıyordum ama seni dinledikçe disco 1 sıcak gelemeye başladı ne dersin hangisi 80 den dahamı iyi bu meretler

umutcelikel' Alıntı:
Onur laynnnnn???
Kaçta geliyosun oğlum? 8.30'dan sonra gel, spordan falan anca gelirim. Bende kalcak gibi gel sabah direk geçersin okula...Aç gelceksen de haber et bana ;D

Abi dur da bi dersten çıkayım önce :'(

discovery-V8' Alıntı:
Çalışıyorum anam gündüz çıkamam, ,30 dakika sonra geldiniz geldiniz gelmediniz hiiiç konuşmayın ;D ;D ;D

ohooo yoksa yine mi ???

bsayil' Alıntı:
abi ben 80 alyım diye çırpınıyordum ama seni dinledikçe disco 1 sıcak gelemeye başladı ne dersin hangisi 80 den dahamı iyi bu meretler

Abi alabiliyorsan Sabit in 80 çok güzel başkada yok zaten piyasada satılık, onu kaçırırsan Nejatla beraber eli yüzü düzgün Disco ararsınız ;D

Ben tarafsız olamıyorum o yüzden ben sana söylemeyeyim şunu al bunu al diye, bence adamakıllı binek bir araç al, hiç değilse yolda düzgün gitsin, arazi içinde gerçek arazi şeysi al oda arazide korkmadan gitsin.

ikisi birarada diye bişey yok bunlar hikaye. yapmaya kalkarsanda fiyatı 50 yi geçiyor, ne yolda ne arazide mutlu etmiyor.

discovery-V8' Alıntı:
Abi alabiliyorsan Sabit in 80 çok güzel başkada yok zaten piyasada satılık, onu kaçırırsan Nejatla beraber eli yüzü düzgün Disco ararsınız ;D

Ben tarafsız olamıyorum o yüzden ben sana söylemeyeyim şunu al bunu al diye, bence adamakıllı binek bir araç al, hiç değilse yolda düzgün gitsin, arazi içinde gerçek arazi şeysi al oda arazide korkmadan gitsin.

ikisi birarada diye bişey yok bunlar hikaye. yapmaya kalkarsanda fiyatı 50 yi geçiyor, ne yolda ne arazide mutlu etmiyor.
kesinlikle burda sana katılıyorum abi ikisi bir arada yok ama ben o seksende gözüm var zaten biri gelecekti bu hfta benim navarayı almaya o gelir gelmez yazılıcam 80 e klımda gözümde onda zaten

amkaradan bir arkadaştı adı taner ama daha aramasdı :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

discovery-V8' Alıntı:
gündüz , yani durum 1 iken ;D

heee tamam o zaman ;D
Büyük hazırlık var valla ha herkesi basarım ;D

Ben şimdi kaçıyorum, 8 -9 dan sonra geliyorum Umut ağğbiii, 21 den sonra Mesa Plazanın orada olurum, bulamazsam ararım seni..

fastjunkie' Alıntı:
heee tamam o zaman ;D
Büyük hazırlık var valla ha herkesi basarım ;D

Ben şimdi kaçıyorum, 8 -9 dan sonra geliyorum Umut ağğbiii, 21 de Mesa Plazanın orada olurum, bulamazsam ararım seni..
Salatanın karşı köşede zebellah gibi görürsün olm benim arabayı köşede. O blok zati. Nilüfer Blok 2 numero.

bsayil' Alıntı:

Enişte birde dünyaca kabul gören kurallar var , arazi aracının sahip olması gereken , bunlar olmazsa olmaz.

1- tam şasi
2- ön arka sabit aks
3- low range diff.

Bu 3 ü varsa aracın ne olduğu çok önemli değil geri kalanlar modifiyeyle tamamlanabilir. Bunlar yoksa tam arazi aracı demek zor. yapılacak herşey biryere kadar, arazide dökülen kırılanı toplamakla geçer ömrün.

discovery-V8' Alıntı:
Enişte birde dünyaca kabul gören kurallar var , arazi aracının sahip olması gereken , bunlar olmazsa olmaz.

1- tam şasi
2- ön arka sabit aks
3- low range diff.

Bu 3 ü varsa aracın ne olduğu çok önemli değil geri kalanlar modifiyeyle tamamlanabilir. Bunlar yoksa tam arazi aracı demek zor. yapılacak herşey biryere kadar, arazide dökülen kırılanı toplamakla geçer ömrün.
yavuz abi o zaman bu tanıma benim aklımdaki seksen tam olarak uyuyor değilmi?

bsayil' Alıntı:
yavuz abi o zaman bu tanıma benim aklımdaki seksen tam olarak uyuyor değilmi?

Evet Enişte ;D ;D 1990 model üstünde piyasada bu özellikleri karşılayan araç sayısı bir elin parmakları kadar malesef. O km de ise sadece 3 araç var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR