7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,437,132

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

çince bilenler için ;)

Cihanın Eski ve Yeni aracının kıyaslaması

http://www.youtube.com/watch?v=Nk8fht8UGp4

ahahahahahahahaha buna çok güldüm aynı espiriyi Cihana yapmıştık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=R4VinjFVanQ

günaydın millet , yavuz şu benim eski araç yeni araç tesitini izledim güle güle bir hal oldum yav ,ne garip bir dil bu çince yahu ,ama ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım ,adamların test ettiği araçta bile arıza lambası yanıyor landda ,ömür biter arıza bitmez hesabı çincesi neydi bilmiyorum ama doğru yolu bulmuşum ;D ;D ;D ;D ;D
videonun 4.01 ve 4,02 saniyelerine iyi bakın solda göreceksiniz disconun motor arıza ışığını ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
...,adamların test ettiği araçta bile arıza lambası yanıyor landda ,... videonun 4.01 ve 4,02 saniyelerine iyi bakın solda göreceksiniz disconun motor arıza ışığını

Yani diyorsun ki, LR arızalı halde testte daha iyi çıktı ;D

cihanülker' Alıntı:
günaydın millet , yavuz şu benim eski araç yeni araç tesitini izledim güle güle bir hal oldum yav ,ne garip bir dil bu çince yahu ,ama ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım ,adamların test ettiği araçta bile arıza lambası yanıyor landda ,ömür biter arıza bitmez hesabı çincesi neydi bilmiyorum ama doğru yolu bulmuşum ;D ;D ;D ;D ;D
videonun 4.01 ve 4,02 saniyelerine iyi bakın solda göreceksiniz disconun motor arıza ışığını ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Doğrudur ben testi tarafsız buldum, ama motor td5 değil 4 litre (bosch) benzinli.

nkurtkaya' Alıntı:
Yani diyorsun ki, LR arızalı halde testte daha iyi çıktı ;D

nejatçım valla ben bir şey demiyorum artık ,zaten diyememde sizin marka ile ilgili olan konuları mustafa abi sağolsun gayet net ve açık olarak aktardı ,masada yaklaşık 5 saat konferans verdi ,yorumları masada bulunan arkadaşlarımız yapsın ,ilk defa tarafsız olarak sevgili mustafa abimin konuştuğunu gördüm ,dinledim sonuçmu ,sadece disco 1 v8 ,bunun dışında o marka ile ilgili hiç bir aracın benim şartlarıma uymadığını tekrar tekrar öğrendim

cihanülker' Alıntı:
nejatçım valla ben bir şey demiyorum artık ,zaten diyememde sizin marka ile ilgili olan konuları mustafa abi sağolsun gayet net ve açık olarak aktardı ,masada yaklaşık 5 saat konferans verdi ,yorumları masada bulunan arkadaşlarımız yapsın ,ilk defa tarafsız olarak sevgili mustafa abimin konuştuğunu gördüm ,dinledim sonuçmu ,sadece disco 1 v8 ,bunun dışında o marka ile ilgili hiç bir aracın benim şartlarıma uymadığını tekrar tekrar öğrendim

Bir not komple kapı (alüminyum) 600, bagaj kapısı 400 TL, Komple kapı (galvanizli saç) %30 daha ucuz, Komple kapı sacı (Alüminyum) 130 TL, 2 mm Galvanizli saç 120 TL . komple sağ veya sol (3 parça Alüminyum) çamurluk 350 TL.

Arka disk freni MKG 2500 TL ye dingil değiştirerek çözdü, İvedikte komplesi 350 TL . MKG doğru referans değil yani. ;)

discovery-V8' Alıntı:
Bir not komple kapı (alüminyum) 600, bagaj kapısı 400 TL, Komple kapı (galvanizli saç) %30 daha ucuz, Komple kapı sacı (Alüminyum) 130 TL, 2 mm Galvanizli saç 120 TL . komple sağ veya sol (3 parça Alüminyum) çamurluk 350 TL.

Arka disk freni MKG 2500 TL ye dingil değiştirerek çözdü, İvedikte komplesi 350 TL . MKG doğru referans değil yani. ;)

bilmem valla ben duyduklarımı söyledim , dahasıda var melih kardeşimiz ile idilen yollarıda bir düşün deriim

Testi Çinliler yaptıysa kesin LR daha iyi çıkmıştır. Adamlar Japonların bir numaralı düşmanı, ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR