7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,446,884
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
;D Sende de buna benzer bişey vardı vakti zamanıyla değil mi?
Malesef vardı ??? Allahtan kötü seçimlerden ders çıkarabilen bi insanım da yanaklarıma renk geldi ;D ;D ;D
Yeri gelmişken, sen niye bu kadar memnun olduğun Defender'ı satıp Disco 1 bakmaya başladın abiciiiğimmmmm???? ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Malesef vardı ??? Allahtan kötü seçimlerden ders çıkarabilen bi insanım da yanaklarıma renk geldi ;D ;D ;D
Yeri gelmişken, sen niye bu kadar memnun olduğun Defender'ı satıp Disco 1 bakmaya başladın abiciiiğimmmmm???? ;D

Ben de hatalarımdan ders alabiliyorum Umut. Disco'dan vazgeçtim, hatta V8'den bile. Yine 110 Tdi alacam ;D Satmak hataymış :(

umutcelikel' Alıntı:

benden virüs kaptı da ondan...

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, hiç dert etme. Yanımda metre, kamera ve noterle gelicem ;D

Abi Kerim yanımda oturuyordu ,kaç metre gittiğimi o söyler zaten, ne 2 si ne 4 ü 10 metreden fazla gittim , karşıya çıkan yok başka varsa var desinler, hertarafı kilitli 4,7 motorlu japon mucizesi 2 metre girince gömüldü ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Heee anladım, geçmiş olsun ;D Umarım pis biyerde kırılmamıştır 8)
Kırılacağı varmış zaten metal yorgunluğu iyiki zor biryerde kalmadı yoksa uğraşırdık zate araç 3 tonluk bir aracı çekerken oldu kabahat abimde biz diyoruz araba çekmeyin diye dinleyen kim

SDC12638.png

umutcelikel' Alıntı:
O zaman şu çok ucuz 4'ü değişik akslardan da al yedeğe ;D ;D ;D

Niyekine? Ben hiç kırmadı ondan ;D

Asıl bulursam 14-15 bine 94 model disk frenli ve HD bir TEDAŞ çıkması 110 V8, işte onu alırım.

zaferbager41' Alıntı:
Yedeğe gerek yok umut bey bir telefonla öbürgün geliyor.
Ankara'daki arkadaşlar daha şanslı, kırınca hemencik şaşmaz'a gidip alıyorlar ;D Baktı müşteri çok, Anıl Oto bile şube açtı burada ;D ;D ;D
Haftasonu gideyim de bi çay içeyim Adnan Abinin orada bari ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ankara'daki arkadaşlar daha şanslı, kırınca hemencik şaşmaz'a gidip alıyorlar ;D Baktı müşteri çok, Anıl Oto bile şube açtı burada ;D ;D ;D
Haftasonu gideyim de bi çay içeyim Adnan Abinin orada bari ;D

Ankarada aks kırmış kaç kişi tanıyorsun ? ;D ;D ;D ;D ;D

Bu nasıl? 16'ya bağlanır mı? Malum bir o kadar da harcamak lazım, arazi şeysi olabilmesi için :smiley: Kerim ne dersin?

http://www.sahibinden.com/1999_orjinal_cherokee_4_0l-46WQQaXQQ21140717WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR