7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,133

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yolda hipotermiye giriyodum resmen,çamurlu suyun içine yuvarlanınca don gömlek ne varsa ıslanmış.Kerim abi senin içliği çok aradım valla ama öteki arabada kalmış ;D

Bu arada şaka bir yana Defender çok iyiydi gerçekten,azcık daha güç olsa karşıya geçmesi an meselesiydi..

erenatac' Alıntı:
Yolda hipotermiye giriyodum resmen,çamurlu suyun içine yuvarlanınca don gömlek ne varsa ıslanmış.Kerim abi senin içliği çok aradım valla ama öteki arabada kalmış ;D

Bu arada şaka bir yana Defender çok iyiydi gerçekten,azcık daha güç olsa karşıya geçmesi an meselesiydi..
Ben bide ıslak ve çamurlu pantolonla ,
Defnenin antremanının bitmesini bekledim,
millet uzaydan gelmişim gibi bakıyordu ;D ;D ;D

erenatac' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D Geçmiş olsun Eren , Hep Cihanı kurtaracaksın diye oldu bunlar ;D ;D ;D

Defenderin kilit koyverdi güç ihtiyacı olmadı aslında, ize geri giremediğimiz zaman da ön çalışmıyordu sanıyorum, Kerimle deniyorduk 2. vites 3. vites çevirmem demiyordu.

Ya abi dizime kadar çamura saplı olduğumu unutmuşum,birden dönünce ayaklar bi yerde vücüt sırt üstü bi yerde ;D ;D

gerçi cihan abi ben çıkarım elleme hiç diyodu ama ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi geceler. Yavuz abi seni fena kumpasa getirmeye çalışmışlar ama kanıtları yoketmeyi unutmuşlar :D

Eren kurtarma operasyonu konusunda ihtisas yapmışsınız gene :D :D :D

Yaptık yaptıkda nedense eve hep baştan aşağı ıslak dönüyorum Emrah ;D Bir kere kuru gelsem tamam oldu bu iş diycem ;D

erenatac' Alıntı:
Ya abi dizime kadar çamura saplı olduğumu unutmuşum,birden dönünce ayaklar bi yerde vücüt sırt üstü bi yerde ;D ;D

gerçi cihan abi ben çıkarım elleme hiç diyodu ama ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Video çektiğimi görünce bırakın kendim çıkarım diyor, video kapanınca Eren Asıl ;D ;D ;D ;D

Ben yatar sabah erkenden sanayii,
Kalorifer için,radyatöre bir sıvı koydular,
yarın tekrar boşaltmak gerekiyormuş,bir haltada yaramadı galiba ya neyse. ;D ;D ;D
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
yarın tekrar boşaltmak gerekiyormuş,bir haltada yaramadı galiba ya neyse. ;D ;D ;D
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.

abi bu seferde gösterge ışıklarını yaparken kalorifer mi bozuldu ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.

İyi geceler kerim abi

altug onaran' Alıntı:
abi bu seferde gösterge ışıklarını yaparken kalorifer mi bozuldu ;D ;D ;D
Yok ya capon saçmalamış,
Kaput içinde bir sigorta paneli daha var,orda bir sigorta atmış,
bendeki klavuz da ,araç içi panoda gözüküyor,gerçi oda doğru ama ,bir karışık yapıyorlar araçları ;D ;D ;D
sabah indim servise ,Şeref gülüyor,telefon açsaydın ya dedi,
neyse dedik ,gelmişken kalorifer iyi ısıtmıyor ona bakalım bari dedik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR