7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,506

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Yaw Altuğ hiç değilse şu merdivenden iki adet yapın lastiğe tırmanıp tepeye tünemekten helak oldum ;D ;D ;D

abi zaten aklımdasın seni şu mecburi spordan kurtarıcam ;D ;D ;D

sabaha yetiştirmemiz gerekiyordu :( ama bu telaş içinde malzemenin bittiğini farketmemişiz :(

fırın boya olayı boluda biraz zor oluyor ama şansımıza yarın sabah çalışma yaptığımız yerin çaprazındaki mobilya üreticisi fırınını çalıştırıcakmış ve bizim bagajıda boyamayı kabul etmiş ;D komşusunun bagajını bile boyamamış adam ;D bizimki cidden şans

sabah boyaya başlamadan yetişitirebilirsem bir merdiven daha yapıcam ;D

Hocam sen nerelerdesin ya ???

Online görünüyorsun ama 7/24 e gelmiyorsun ???

Aslında anlıyorum ama yine de sizi burada görmek isterim :smiley:

Oğlunuz da hayırlısıyla teskeresini alır gelir inşallah...

altug onaran' Alıntı:
abi zaten aklımdasın seni şu mecburi spordan kurtarıcam ;D ;D ;D

sabaha yetiştirmemiz gerekiyordu :( ama bu telaş içinde malzemenin bittiğini farketmemişiz :(

fırın boya olayı boluda biraz zor oluyor ama şansımıza yarın sabah çalışma yaptığımız yerin çaprazındaki mobilya üreticisi fırınını çalıştırıcakmış ve bizim bagajıda boyamayı kabul etmiş ;D komşusunun bagajını bile boyamamış adam ;D bizimki cidden şans

sabah boyaya başlamadan yetişitirebilirsem bir merdiven daha yapıcam ;D

Getirebilsen burada elektrostatikle boyatırım ben bagajı sana. Bana yaparsan hiç boyama ben hallederim onu ;) Yarın telle arayayım seni ;)

discovery-V8' Alıntı:
Getirebilsen burada elektrostatikle boyatırım ben bagajı sana. Bana yaparsan hiç boyama ben hallederim onu ;) Yarın telle arayayım seni ;)

abi aslında senin araç için zaten tampondan aşağıya bir merdiven gerekiyor ;D ;D ;D ;D bizimkine ilave olarak aşağısı için menteşeli birkaç basamak daha mı eklesek ;D ;D ;D

Mete hocam oğlunuza hayırlı teskereler dilerim,umarım rahat rahat bitirip gelir..

Yunus 1629 cu sayfaya bu gün bir video koymuştum onu bir izlermisin ön taraftan gır gır bir ses geliyor ( sanki bir tasın içerisine nohut koymuşsunda çeviriyormuşsun gibi )

Ne olabilir? normalde pek duymuyorum ama dağ yollarında video çekimlerinde duyuluyor

altug onaran' Alıntı:
abi aslında senin araç için zaten tampondan aşağıya bir merdiven gerekiyor ;D ;D ;D ;D bizimkine ilave olarak aşağısı için menteşeli birkaç basamak daha mı eklesek ;D ;D ;D

;D ;D

Aklımda bişey dafa var bende orjinal dog guard ve tüfeklik var , onu takmadan size göndereyim bir örneğini çıkartın bulunması zor bir parça.

Yunuscum Onaranlar gelmiyor :-\

Ben de gelmek için şartlarımı zorluyorum.

Cuma akşamı Bora geliyormuş. İki aydır iş için Adana'da ve aracı da orada bırakıp geliyor. Eğer aracı isterse vermiyorum diyemem, zaten iki günlüğüne geliyor.

Şimdi hemen kızma, araç ayarlamaya çalışıyorum , sana yarın daha net cevap verebilirim :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

Aklımda bişey dafa var bende orjinal dog guard ve tüfeklik var , onu takmadan size göndereyim bir örneğini çıkartın bulunması zor bir parça.

abi senin depoda duran hani şu üzerinde biraz oynadıkları mı ;D

abi aslında biraz uğraşla kendimizde yapabiliriz biraz daha geliştirerek ;D ama incelemekte fayda var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR