emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Hocam, Allah kavuştursun. Hayırlı teskereler.
Hocam, Allah kavuştursun. Hayırlı teskereler.
discovery-V8' Alıntı:Yaw Altuğ hiç değilse şu merdivenden iki adet yapın lastiğe tırmanıp tepeye tünemekten helak oldum ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:abi zaten aklımdasın seni şu mecburi spordan kurtarıcam ;D ;D ;D
sabaha yetiştirmemiz gerekiyorduama bu telaş içinde malzemenin bittiğini farketmemişiz
fırın boya olayı boluda biraz zor oluyor ama şansımıza yarın sabah çalışma yaptığımız yerin çaprazındaki mobilya üreticisi fırınını çalıştırıcakmış ve bizim bagajıda boyamayı kabul etmiş ;D komşusunun bagajını bile boyamamış adam ;D bizimki cidden şans
sabah boyaya başlamadan yetişitirebilirsem bir merdiven daha yapıcam ;D
discovery-V8' Alıntı:Getirebilsen burada elektrostatikle boyatırım ben bagajı sana. Bana yaparsan hiç boyama ben hallederim onuYarın telle arayayım seni
![]()
Yavuz abi bende isterimdiscovery-V8' Alıntı:Altuğ ayıklamak lazım çok foto var istersniz veririm tabi., bir dvd ye sığar heralde. bakmadım hiç ebatlarına.
SDC' Alıntı:Hocam sen nerelerdesin ya ???
Online görünüyorsun ama 7/24 e gelmiyorsun ???
yunus bager' Alıntı:Sevtap abla Emrah Altuğ parza günü geliyorsunuz dimi
altug onaran' Alıntı:abi aslında senin araç için zaten tampondan aşağıya bir merdiven gerekiyor ;D ;D ;D ;D bizimkine ilave olarak aşağısı için menteşeli birkaç basamak daha mı eklesek ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D
Aklımda bişey dafa var bende orjinal dog guard ve tüfeklik var , onu takmadan size göndereyim bir örneğini çıkartın bulunması zor bir parça.