7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,849
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Japonların ve Özellikle Rumların bu olaydan çıkaracağı çok ders var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Askerin silahını kaybetmesinin onur zedeleyen ve ceza gerektiren bir durum olduğunu biliyorum ama savaşta atını kaybetmenin asker için ne ifade ettiğini bilmiyorum...

Bilen varsa yazsın lütfen (rum askerlerine ithafen ;D ;D ;D)

Etiketler

Komutanım çok güzel bir anı,
malesef bu tip anılar zamanla kayboluyor,
Bunları yazıp saklamak lazım.

Birde sabah uyanıp,aracı bulamayan rumların ,yüz ifadesini görmek isterdim ;D ;D ;D

Komutanımda daha ne anılar vardır... İster misiniz şimdi her gece birer anısını paylaşsın? Ne hoş olur du...

ilginize teşekkürler.
1.Gece bilgisayar odasında misafir olduğu için 2400 gibi odayı terketmek zorunda kaldım.
2.Bilmem ahınız tuttu bilmem hatıralar zihnimi uyandırdı gece 03 00 e kadar uyuyamadım yatakda döndüm durdum.
3.Fotoğraflar çeşitli kutularda emekli olunca tasnif edecektim daha fırsat bulamadım. ;D LR nin bir fotoğrafını bulabilirmiyim diye.Malesef bulamadım ondan sonra bindiğim bir mazda vardı onun fotoğrafını buldum.Birde Ünal Yzb.la çelik miğfer ve bıyıklı fotoğraflarımızı dijital hale getirirsem buraya koyarım.
3. Burası kapalı bir site diye yazdım. İstermisin bu yazıdan rumların da haberi olup, hah hırsız itiraf etti diye AB bilmem ne mahkemesinde beni faiziyle birlikte bir kaç yüz bin euro tazminata nahkum etsin. Hükümette onlara şirin görünmek için kraldan çok kralcı olsun veya LR araklamanın Ergenokonla bağlantısını kurup beni tutuklatsın. ;D ;D ;D
4.Birde Sarıkamışta 1978 yılında ünimog maceram olmuştu onuda bir gün yazıp Yavuza ithaf edeceğim. ;D ;D ;D

Bende bu macerayı bizim hikaye bölümünde yayınlamayı düşünmüştüm daha çok insan okusun diye. ;D

acemi80' Alıntı:
Bende bu macerayı bizim hikaye bölümünde yayınlamayı düşünmüştüm daha çok insan okusun diye. ;D
Farkındaysan yer, zaman ve birlik ismi yok benim adımıda çıkarırsan bence bir mahzuru yok. ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Farkındaysan yer, zaman ve birlik ismi yok benim adımıda çıkarırsan bence bir mahzuru yok. ;D ;D ;D

Tamam yayınlayalım millet okusun, Harbin başka cephesinide görsünler :smiley:

mete hocam senin oğlan iyi yere düşmüş hiç merak etme..çanakkale rahat yer dağıtımıda yüksek ihtimal batı.
bende 121.jandarma alayında yapmıştım serinyol, bak oraya düşse bukadar iyimser konuşmazdım..yarıdan çoğu sınır jandarması oluyordu.

allah kavuştursun.

fastjunkie' Alıntı:
Sabahtan berüdür hamsili pilavlan hamsi buğulama yapayruz 2 lazoli olarak daa ;D ;D

hayat senin hayatın birader, kıymetini bil.

bizde ev taşıyalım , yok bebe doğacak beşik alalım koşturuyoruz. :mad: :mad:

acemi80' Alıntı:
Tamam yayınlayalım millet okusun, Harbin başka cephesinide görsünler :smiley:
Bu bölüm LR olduğu için hikaye orjinal. Bu kadar LR den bahsedilmeseydi,Ben o araç için rum cipi diyordum sonradan LR olduğu aklıma geldi. Ben edebiyatcı değilim hatırladıklarımı yazdım.sen redakte edip sakıncalı kısımları çıkarırsan benim adımı da vermezsen nerde istersen yayımla arkadaş.

Teşekkür ederim çağlar

Aslankurt'un macerasını çok küçük bir tadilatla aşağıdaki link te yayınladım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49216.new#new

Buyyruuun MezeciOnur ;D ;D

Grnt078.jpg
Grnt082.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR