7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,434,725
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yunuscum bana Yuvacıktan arsa ya da bahçesi olan ev bul, geliyorum :smiley:

Bıktım burdan yaa, ömrüm trafikte geçiyo...

Bahçede domates, biber yetiştiricem :smiley:

Tavuklarım olacak ;D ;D

Ooohh deniz, orman, baraj, göl ne istersen elinin altında :smiley:

Etiketler

SDC' Alıntı:
Yunuscum bana Yuvacıktan arsa ya da bahçesi olan ev bul, geliyorum :smiley:

Bıktım burdan yaa, ömrüm trafikte geçiyo...

Bahçede domates, biber yetiştiricem :smiley:

Tavuklarım olacak ;D ;D

Ooohh deniz, orman, baraj, göl ne istersen elinin altında :smiley:
Hallederiz ablacım trafik sorunu yok temiz hava bol manzara hepsi burda mevcut :smiley:

Umuuuuttt adam bulmuş ve almış senin modelden hemde çiftkabin ;D ;D ;D ;D ;D :eek: :eek: :eek:

AHMET GÖKHAN KANCA' Alıntı:
DEĞERLİ DOSTUM BENDE UNİMOG ALDIM GEÇEN HAFTA. U 1700 L DOUBLE CAB 1984 önerilerinizi bekliyorum saygılar.....

Cihan aradı biraz önce tüm takım gülmekten geberiyorlar neye güldüklerini anlayamadım , kopmuşlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Cihan aradı biraz önce tüm takım gülmekten geberiyorlar neye güldüklerini anlayamadım , kopmuşlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ne yapalım abi bizde can sıkıntısından takılıyoruz işte yokmu bu gece defender restorasyon şovu :smiley:))

yunus bager' Alıntı:
Ne yapalım abi bizde can sıkıntısından takılıyoruz işte yokmu bu gece defender restorasyon şovu :smiley:))

fotoları az ve kısa geçtik konu bitti, ;D ;D bu hafta çıkar bol malzeme , video falanda yaparız ;)

discovery-V8' Alıntı:
fotoları az ve kısa geçtik konu bitti, ;D ;D bu hafta çıkar bol malzeme , video falanda yaparız ;)
Niye yav bendaha iç döşeme ön torpipido gösterleler vinç koltuklar vs nasıl yapıldı merak ediyorum oralardan yokmu foto

yunus bager' Alıntı:
Haftaya sevtap abla belki gelir hadi sizde gelin yavvv

Onur İstanbul'da olursa onu da getireyim de birbirinizi görün artık ;D ;D

Kimbilir belki yolda hız bile yaparız :D :D

Yarın erkenden birsürü tahlil yapılacak ben kaçtım, iyi geceler :smiley:

Sevtap abla bu fotoyuda koy istersen aynı mesaja

feature01_03.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR