7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,823

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Aslankurt bu konuda daha geniş bir yazı hazırla da genelde yayınlayalım. Hepimizin aklında soru işaretleri var neler oluyor diye. İki gün üst üste buraya yazmasan veya msn de görünmesen Aslankurt tutuklandımı yoksa diye aklıma geliyor.
[/quot
;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Lastik taşıyıcıyı sökünce çıkarmıştım , sonra o taşıyıcının 38 leri taşıyamayacağı ortaya çıktı, kaynak makinam balikesirde , 10 gün sonra getiricem geriye güzel bir taşıyıcı yapıcam arkaya, belkide yeni bir tampon olabilir , üzeinde vinç olabilir,.. bakalım ;)
Stepne abaratı yokmu sadece kapıya takılmış galiba abimin defenderdede öyleydi söktük attık
benim defenderinkide hala fırsat bulupta burçlarını değişemedim yoksa başka bişey yaptırmana gerek yok aparat burçlarında boşluk olmasın arabayı bile kaldırır

TR nasıl çalışıyor ;)

http://www.streetfire.net/video/Range-Rover-Dik-Eim_682866.htm

yunus bager' Alıntı:
Stepne abaratı yokmu sadece kapıya takılmış galiba abimin defenderdede öyleydi söktük attık
benim defenderinkide hala fırsat bulupta burçlarını değişemedim yoksa başka bişey yaptırmana gerek yok aparat burçlarında boşluk olmasın arabayı bile kaldırır

varda lastiği ona oturtamıyoruzki ;D ;D ;D 20 cm geriye almak lazım, normal stepne olurda oda diskodaki gibi olur tam düdük makarna gibi ;D ;D

Freelander 2 benim çok hoşuma gitmeye başladı, 2,2 litre motor 400 newton torq, 100 km de 7 litre yakıt, terrain response, 180 km hız gerçekten güzel bu araç .

http://www.streetfire.net/video/Freelander-Su-geii_682872.htm

discovery-V8' Alıntı:
TR nasıl çalışıyor ;)

Bunu iyi izledinizmi?

hem önde hem arakada kilit olamayan klasik bir arazi aracı bu hareketi yapamaz ;) hemde yol lastikleriyle :eek:

discovery-V8' Alıntı:
TR nasıl çalışıyor ;)

Ben biraz karıştırdım direk linki varmı diye ama mecbur siteden sitesinden izleniyor

azım acık kaldı diyebilirim varsın biri çıksında FL yi kötülesin bakalım :smiley:)))

discovery-V8' Alıntı:
Bunu iyi izledinizmi?

hem önde hem arakada kilit olamayan klasik bir arazi aracı bu hareketi yapamaz ;) hemde yol lastikleriyle :eek:
kilitsiz bir araç ile Birdaha hızlı bi şekilde mt lastiklerle anca olur yokya zor

discovery-V8' Alıntı:
Adam gır gır gır hiç gazlamadan çıkıyor çapraza ;D ;D ;D süper
Ama işi bilmeyenler genelde bu araçları kumda rezil ediyor
yanlış modda kullanınca 4 tekerde firen yapıyor olduğu yerde çakılıyor bi ara malum yerde bir x5 videosu vardı ada bu sebepten kalmıştı kumda

Bu sistem TC nin çok gelişmişi, sadece patinajı değil zemini bile hissedebiliyor, ben bir kere yakından şahit oldum oda TR değil TC , bir sürü süper modifiyeli önü arkası kilitli araç koca koca vahşi lastikler, ıslak çim 100-150 metrelik bir 20 derece eğimli bir rampa düşün, ama o rampaya bir dere yatağından geçip çıkıyorsun hızlanamadan.

herkes çakıldı kaldı hiç bir araç yürümüyor, at lastikli TC li LR ın biri geldi (kim olduğunu söylemeyeyim ;) ) düz yolda gider gibi tıpır tıpır geçti gitti yarım tur bile patinaj görmedim ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu sistem TC nin çok gelişmişi, sadece patinajı değil zemini bile hissedebiliyor, ben bir kere yakından şahit oldum oda TR değil TC , bir sürü süper modifiyeli önü arkası kilitli araç koca koca vahşi lastikler, ıslak çim 100-150 metrelik bir 20 derece eğimli bir rampa düşün, ama o rampaya bir dere yatağından geçip çıkıyorsun hızlanamadan.

herkes çakıldı kaldı hiç bir araç yürümüyor, at lastikli TC li LR ın biri geldi (kim olduğunu söylemeyeyim ;) ) düz yolda gider gibi tıpır tıpır geçti gitti yarım tur bile patinaj görmedim ;D ;D ;D ;D ;D
Tabi yaaa ben sırf o yüzden disco 2 istiyorum hele bi işler düzelsin ilk işim şu connct'ten kurtulmak olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR