Tempus' Alıntı:guya kullaniciya konfor ve yukleme durumuna gore ayarlanabilir arka yukseklik vermeyi hesaplamislarda yanlis hesap bagdattan donunce bunu yaya cevirme kitleri en cok satan sey olmus![]()
fastjunkie' Alıntı:
cihanülker' Alıntı:şöyle diyelimmi kardeş ,adamların yaptığı sistem bok olup çalışmayınca ve milleti arızalarlar canından bezdirince, dertli bir araç sahibi ,bu yay ve amotisör dönüşümünü yapmış ,sonra nette yazmış ve ardındanda bu dönüşüm kitleri çıkmış ortaya, ama körüğün verdiği rahatlığı bu amortisör ve yay hayatta vermez , körük çok dertli ama ,konforu tartışılmazdı benim açımdan ,özellikle arkada oturan yolcu sayısı az ,arkadada yük yoksa ,vay haline tek başına arkada oturan kişinin haline zıp zıp zıp zıp ,böbrek taşını düşürür
cihanülker' Alıntı:tırtıl ne yapıyon beyavvvv ?
Tempus' Alıntı:Abi zaten adam amortisor ve yay yerini koymus arabaya alternatif olarak donusum yaparken tornacida yer yaptirmiyorsunki, zaten agir hizmet versiyonu araclarini koruksuz yapiyor. Tabiki koruk daha konforluda, sanki butun diger o model araclarda koruk varmis gibi konusuyorsun, zaten hepsi yay amortisor. tyt larin hangisi koruklu? bobrek tasimi dusuruyor onlara binenler ;D
ufukozkan' Alıntı:ne yapsın tırtıl ne yapar yeşil yaprak gibi defenderı yiyip duruyo![]()
![]()
cihanülker' Alıntı:ufuk abi bugün şaşmazda görecektin yahu ,servisi dolu LR hala , demiyorlarmı hala LR diye valla bugün servisteki usta çocuk bile ne dedi biliyormusun abi ,toyota servisi olsa açlıktan ölmüştük , birde LAND seviyorum ama CRUİSERİ dedi , onurla bakakaldık![]()
;D ;D ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:ufuk abi bugün şaşmazda görecektin yahu ,servisi dolu LR hala , demiyorlarmı hala LR diye valla bugün servisteki usta çocuk bile ne dedi biliyormusun abi ,toyota servisi olsa açlıktan ölmüştük , birde LAND seviyorum ama CRUİSERİ dedi , onurla bakakaldık![]()
cihanülker' Alıntı:ufuk abi bugün şaşmazda görecektin yahu ,servisi dolu LR hala , demiyorlarmı hala LR diye valla bugün servisteki usta çocuk bile ne dedi biliyormusun abi ,toyota servisi olsa açlıktan ölmüştük , birde LAND seviyorum ama CRUİSERİ dedi , onurla bakakaldık![]()