7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,590,687

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
guya kullaniciya konfor ve yukleme durumuna gore ayarlanabilir arka yukseklik vermeyi hesaplamislarda yanlis hesap bagdattan donunce bunu yaya cevirme kitleri en cok satan sey olmus :smiley:

şöyle diyelimmi kardeş ,adamların yaptığı sistem bok olup çalışmayınca ve milleti arızalarlar canından bezdirince, dertli bir araç sahibi ,bu yay ve amotisör dönüşümünü yapmış ,sonra nette yazmış ve ardındanda bu dönüşüm kitleri çıkmış ortaya :D, ama körüğün verdiği rahatlığı bu amortisör ve yay hayatta vermez , körük çok dertli ama ,konforu tartışılmazdı benim açımdan ,özellikle arkada oturan yolcu sayısı az ,arkadada yük yoksa ,vay haline tek başına arkada oturan kişinin haline zıp zıp zıp zıp ,böbrek taşını düşürür

cihanülker' Alıntı:
şöyle diyelimmi kardeş ,adamların yaptığı sistem bok olup çalışmayınca ve milleti arızalarlar canından bezdirince, dertli bir araç sahibi ,bu yay ve amotisör dönüşümünü yapmış ,sonra nette yazmış ve ardındanda bu dönüşüm kitleri çıkmış ortaya :D, ama körüğün verdiği rahatlığı bu amortisör ve yay hayatta vermez , körük çok dertli ama ,konforu tartışılmazdı benim açımdan ,özellikle arkada oturan yolcu sayısı az ,arkadada yük yoksa ,vay haline tek başına arkada oturan kişinin haline zıp zıp zıp zıp ,böbrek taşını düşürür

Abi zaten adam amortisor ve yay yerini koymus arabaya alternatif olarak donusum yaparken tornacida yer yaptirmiyorsunki, zaten agir hizmet versiyonu araclarini koruksuz yapiyor. Tabiki koruk daha konforluda, sanki butun diger o model araclarda koruk varmis gibi konusuyorsun, zaten hepsi yay amortisor. tyt larin hangisi koruklu? bobrek tasimi dusuruyor onlara binenler ;D

Tempus' Alıntı:
Abi zaten adam amortisor ve yay yerini koymus arabaya alternatif olarak donusum yaparken tornacida yer yaptirmiyorsunki, zaten agir hizmet versiyonu araclarini koruksuz yapiyor. Tabiki koruk daha konforluda, sanki butun diger o model araclarda koruk varmis gibi konusuyorsun, zaten hepsi yay amortisor. tyt larin hangisi koruklu? bobrek tasimi dusuruyor onlara binenler ;D

,toyotaların yeni versiyonlarında 99 dan sonrakilerde var , ama körük değil yağ basıncı ile çözmüş adamlar ,4 tane amortisör hepsi bu 4 tanedede piston ,10 senedir arıza vermeyen sistemler gördüm valla takır takır çalışıyorlar , bu arada TD5 ağır hizmet kelimesi hiç yakışmıyor :D, ağırı bırak vazgeçtim araba normal hizmeti yapsın yeter yahu :D, sen bir ara gelde benim araca heavy duty yayla bin bakalım , gör nasıl olumuş yaylanma :D KARDEŞŞŞ

ufukozkan' Alıntı:
ne yapsın tırtıl ne yapar yeşil yaprak gibi defenderı yiyip duruyo :smiley: :smiley:

ufuk abi bugün şaşmazda görecektin yahu ,servisi dolu LR hala , demiyorlarmı hala LR diye valla bugün servisteki usta çocuk bile ne dedi biliyormusun abi ,toyota servisi olsa açlıktan ölmüştük , birde LAND seviyorum ama CRUİSERİ dedi , onurla bakakaldık :D

cihanülker' Alıntı:
ufuk abi bugün şaşmazda görecektin yahu ,servisi dolu LR hala , demiyorlarmı hala LR diye valla bugün servisteki usta çocuk bile ne dedi biliyormusun abi ,toyota servisi olsa açlıktan ölmüştük , birde LAND seviyorum ama CRUİSERİ dedi , onurla bakakaldık :D

;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D
Bendeki resimleri atmaya gerek kalmamış yahu ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Atölyeyi en üst kata taşıyıp ilk iki katı servis bekleyen araçlara kat otopark yapmak gerektiğinden de bahsetti.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

agir hizmet? :smiley: devaminda bu disco o sudan cikiyor

http://www.youtube.com/watch?v=ItajFLBKjVw

Bunlarda ağır hizmet ,kaldırımdan inmişler ;D ;D ;D

27032010210.jpg

27032010211.jpg

27032010212.jpg

yok ulen onların modeli öyle , kıçını toplayamayan modeller bunlar , bir dönem milletin anasını ağlattı ,hoş hala ağlatıyor :D , birde demezlermi sen şansızsın ,senin arabanda arızalar zincir olmuş diye , çıldırıyorum ,bu arabaları görünce ,hoş eskidende serviste bir sürü görürdüm , ne kadar halı olduğumu anlıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,606
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

SON KONULAR

Geri