7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,588,674
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
sabah ayılanlar genelde bunu söylüyor ;D ;D ;D

birde rakı sahteydi diyenler var ;D ;D ;D
Aynen doğru! Antalya'da bir saat kör gezdim Ankara ekibi yüzünden ;D ;D ;D
Allah'tan ki ; sahtesine bile su katmışlar da , yırttık o yüzden
;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

altug merakin oldugunu bilmiyordum kardeşim. sinavlara çaliş abd bile konuşabilirsin. uhv vhf tam senlik makina benim araçda var. ikinci el bir makina buluruz yada dişardan getirirsin.

ata036' Alıntı:
Selam millet acil bir durum var ığdırda KIRAT bir kardeş arıyoruz satılık aracı olan veya satılık araç bilen kimse varmı 10.000 tl bütçemiz var hadi 7/24 cüler bulun bize bir kardeş
günaydın arkadaşlar yukarıdaki mesajım için hala arayış içerisindeyim

ata036' Alıntı:
günaydın hocam nasılsın senin varmı bildiğin satılık defender

Bizim burası defender açısından en fakir bölge benim etrafımda, benim çilekeşten başka LR yok maalesef

cihanülker' Alıntı:
hocam , baksana içenlerin hepsinde görme bozukluğu başlamış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, hocam dedim sana , formülde bir yanlışlık var ;D ;D

O kadarda titiz hazırlanmıştı halbuki ;D ;D ;D Metenol biraz fazla mı kaçtı yoksa ???

cihanülker' Alıntı:
mustafa abim günaydın iyileştinmi nasıl oldun ?

Dünde yattım kalkamadım bu günde mecburen işe geldim ama hafta sonuna kadar ancak düzeleriim , LR hastalığıma gelince bu bizde aile boyu ve tedavisi mümkün gözükmüyor ;D en kısa sürede işi bırakıp köydeki atölyeyi Şaşmaz a taşıyacağım ;D ;D ;D ;D ;D ;D bari klinik açayımda tedavisi mümkün olmayanlara servis vereyim

MKG' Alıntı:
Dünde yattım kalkamadım bu günde mecburen işe geldim ama hafta sonuna kadar ancak düzeleriim , LR hastalığıma gelince bu bizde aile boyu ve tedavisi mümkün gözükmüyor ;D en kısa sürede işi bırakıp köydeki atölyeyi Şaşmaz a taşıyacağım ;D ;D ;D ;D ;D ;D bari klinik açayımda tedavisi mümkün olmayanlara servis vereyim

abicim boşu boşuna atolyeyi taşıma , hasta sayısı her geçen gün azalıyor ( paralı hasta sayısı ) , bir sen kaldın ,birde yavuz , sizide değiştireceğiz allahın izniyle bu hastalıktan kurtaracağız , gökhanımı kurtardık bu illet hastalıktan ,sıra sizlerde :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR