tolgameltem
Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Herkese iyi geceler,ben kaçtım.
Herkese iyi geceler,ben kaçtım.

cihanülker' Alıntı:NE DİYEYİM DAHA bu görüntülerden sonra , yine toyota çekiyor![]()
![]()
![]()
![]()
bendede at ler vardı yavuzun koyduğu görüntülerde nasıl oluyormuş kürşatçım gördünmü
altug onaran' Alıntı:yavuz abi discolarda kupa yükseltme olayı hakkında ne düşünüyorsun
discovery-V8' Alıntı:çok kolay direk 38 i takarsın 10 cm e kadar hiçbirşeyi değiştirmen gerekmiyor herşey kurtarıyor, 10 adet takoz var onları uzatıyorsun, ama kupadan kaldırmanın en b..ktan tarafı hezlezondan yükseltmeye göre aracın ağırlık dengesini bozuyor, ağırlık merkezi şasi hizasından daha yukarı taşınıyor
izlanda uzulü yapacaksan eni 12-14 inch jant ve çok geniş lastik kullanman lazım ki dengeler yerine otursun, mesela 38x14,50x15 ve 4 inch offset gibi bir ayarlama yapman lazım ki Türkiyede bulunmaz böyle lastikler ve jantlar.
RedlinE' Alıntı:altuğ dostum avatarını degıssen artık bence kendı halı daha hoş ( kizmadin umarım)
altug onaran' Alıntı:kupa takozları 20 yıllık değiştirmişken söyle 1" falan yüksek mi taksak acaba en azından direksiyon turu için spacer takma şansımız olur ;D
ama arka tampon çok kötü gözükür
veya sendeki dodikleri mevcut 2" yükseltmeyle kullansak ve 33" lastiğe geçsek ve spacer kullansak ekstra yükseltmeye gerek kalmadan 33" lastik ile görüntü nasıl olur ???
discovery-V8' Alıntı:Bence o dodiklerle 33 çok küçük kalır Altuğ, hatta 35 bile küçük kalıyor ideali 36 ama o ebatta sadece römork lastiği var 900x16 petlas NT3 sadece arazi için kullanılabilir![]()