<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 170384" data-quote="Demirak" data-source="post: 1510857"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1510857"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1510857">Demirak' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar,<br />
<br />
Bu başlığı ben açmış, 750 kg altı karavan listesini ben tutuyordum.<br />
<br />
Ancak son yaşadığım Yönetim olayı sebebiyle yönetimin taraflı davrandığını ve kişiye özel muamele yaptığını düşünmem ve başka yöneticilerinde bu şikayetlerime cevap vermediklerini görmem sebebiyle artık aranızda olmayacağım.<br />
<br />
Bundan sonra bu ilgilimi, Engelli arkadaşlarmızın forumlarında yazıp, oradan paylaşacağım.<br />
<br />
Destek olan herkese, bana yardımcı olan tüm arkadaşlara/abilere teşekkür ederim.<br />
<br />
Hoşcakalın.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>evet faizler baya düşmüş,ing bankta şimdi hesapladım 100 bintl 15192 tl net getiriyor,bu sene sarozda yazlık kiraladım villa denize 30 m. günlüğü 300 tl idi,bu hesaba göre 50 gün tatil yapabilirim hatta aylık kiralamalarda daha ucuz oluyor yani 2 aylık tatil parası zaten biz yılda 60 gün tatilde yapacak değiliz,yani paranın enaz yarısıda cepte,sonuç olarak tercih meselesi,benimkisi ekonomik bakış,herkesin hayallerini yaşamasını dilerim.</div>