78 Model Dizel Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632

Smihter

Ana Kamp
78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok .Aracıcn üstü acık. 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .

Etiketler

Ynt: 78 Model Dizel Cj5

arkadasım Amerikana bineceksen Dizeli hiç çekilmez bence orjinal motorlusunu almanı öneririm. yakıt sorun ise bende terrano motorlu defender vardı sattım cj nin lpg lisi ile o motor aynı yakıyor. performas ise dizel bir cj düşünemiyorum.

cj nin lpg lisini arkasına yanastırmıyor. benzinlisi gecer belki ama lpg li cj sittin sene bu aracı gecemez.30 derecelik 400 m rampa da 120 120 cıkıyor emin ol buna. belki derece yanıltıcı olabilir. rampa da cok iyi ztn rampada da düz de de ayı gidiyor fark yok

walla bizim cj5 4 silindir ama 6 silindir seni bir baska tabi ama sen o cj deki uzayışı bir görsen kac kişiyi hayran bıraktı.

Smihter' Alıntı:
walla bizim cj5 4 silindir ama 6 silindir seni bir baska tabi ama sen o cj deki uzayışı bir görsen kac kişiyi hayran bıraktı.

performansını çok övdünüz artık performansından şüphemiz yok ama birde resimlerini görsek