78 Model Dizel Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,606

Smihter

Ana Kamp
78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok .Aracıcn üstü acık. 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .

Etiketler

Ynt: 78 Model Dizel Cj5

arkadasım Amerikana bineceksen Dizeli hiç çekilmez bence orjinal motorlusunu almanı öneririm. yakıt sorun ise bende terrano motorlu defender vardı sattım cj nin lpg lisi ile o motor aynı yakıyor. performas ise dizel bir cj düşünemiyorum.

cj nin lpg lisini arkasına yanastırmıyor. benzinlisi gecer belki ama lpg li cj sittin sene bu aracı gecemez.30 derecelik 400 m rampa da 120 120 cıkıyor emin ol buna. belki derece yanıltıcı olabilir. rampa da cok iyi ztn rampada da düz de de ayı gidiyor fark yok :D

walla bizim cj5 4 silindir ama 6 silindir seni bir baska tabi ama sen o cj deki uzayışı bir görsen kac kişiyi hayran bıraktı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR