8-9.000 liraya öneri?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talkie77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,926

talkie77

Tolga Keskin
Önümüzdeki günlerde bir arkadaşımla ortak bir arazi aracı almayı düşünüyoruz.Bütçe maksimum 9.000 lira.Aracı ava ve kampa giderken kullanacağız yani sportif offroad yapmayı düşünmüyoruz.En mantıklı araç Niva gibi duruyor.Önerilerinizi bekliyorum

Etiketler
Ynt: 8-9.000 liraya öneri?

Cevabı kendiniz vermişsiniz o fiyatlara en uygun niva.

Niva alırken nelere dikkat etmem gereken hususlar nedir.Hangi yıldan sonra hidrolik direksiyon var Nivalarda?Bir de belli bir yıldan sonra olanlarda LPG sorun yaratıyor diye duymuştum.Niva dışında 2 araç buldum bir bakar mısınız onlara?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bakmadan-gecme-yok-boylesi-41450870/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-86000-km-de-1994-model-suzuki-vitara-denizli-civril-de-satilik/detay

bencede niva küçük geliyo derseniz 13.14 tl,ye çıkmanız lazım.yani rakamı yükseltmeniz gerekiyor

vitaralargüzel araçlar yanlız o paralardaki vitaraları alırken çok iyibakatırmanızı tavsiye ederim.

Niva küçük gelmez.İki kişi gidiyoruz genelde.Bir arkadaş 7.000 liraya alıp üstüne bir 7.000 masraf yapmıştı o korkutuyoır gözümü.

bendede av ve doğa tutkusu var ordan biliyorum tekkapı araçlar bi süre sonra ufak geliyor köpek malzeme ves ,

Ynt: 8-9.000 Liraya Öneri?

Suzuki Samurai bakın derim.Rent a car'dan çıkma olmayan iyi bir tane bulursanız kaçırmayın.En az masrafla arazide en keyifli arabalardan biridir.

Ynt: 8-9.000 Liraya Öneri?

nivayı almakta satmakta zordur araba bakacağım diye bir sürü yere gidersiniz masraf olur, satarken de taliplisi az olur hemen satamazsınız. kendiniz bulduğunuz aracı deneyin hoşunuza giderse ondan sonra baktırın, araçla 100 km hıza kadar çıkın derim, titreşimi var mı? altına baktığınıza çürük çarığı olmasın, ağır devir ve orta dif çalışıyor olsun yeter. hidrolik direksiyon sonradan yapılmadıysa 2006 dan sonrasında var diye biliyorum. 7-8 bin liralık araç alırsanız muhakkak yine masrafınız olacaktır, bu bütün araçlar için geçerli otomobiller dahil, muhakkak problemli bir yeri vardır. sürüşünü beğenirseniz hoşunuza giderse alın avda ve arazi gezmelerinde keyifle binebileceğiniz bir araçtır.