Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)
Merhaba arkadaşlar,
en azından oyunların kaçırdığımız kısımlarını görme imkanını veren, fotografları ve videolarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bu seneki oyunlarda nedense biz geçen seneki havayı bulamadık, bu anlamda hayal kırıklığı yaşadık dersem yalan olmaz. Sanırım uzunca bir süre özellikle atv görmek ve sesini duymak istemem. Öyle ki yemek almaya giderken kendimizi TEM'de karşıdan karşıya geçiyor hissettik
Kamp alanında ise daha korunaklı olduğu içinseçtiğimiz yerden dolayı mıdır bilmiyorum, önceden çok istememize rağmen gezenbilir üyeleriyle kaynaşma fırsatını yakalayamadık (bizden kaynaklanıyor). Cumartesi günkü bu hengameden uzaklaşmak isteğiyle, pazar günü "şöyle bir dolaşmak" üzere çıktık ve Ankara'dan gelen arkadaşlara güzel bir manzara seyrettirmek için camperlerimizle Kayaüstü Yaylası'na gittik, oradan devam edip Yuvacık'tan gelen yolla birleşip İnönü Yaylası'na geldik. İnönü Yaylası'nda ise çay molası verip, kendi çapımızda off-road yaptık (olduğu kadar / maksat nefis körelsin). Ardından kamp alanına geldiğimizde ise şok olduk: Kamp alanı (gezenbilir) bomboştu
, genelde de aynı izlenim vardı zaten
. O akşam mutfakta pişen çorba ve yemeklere çok acıdım. O akşam da kampımızı yaptık, ertesi sabah kahvaltının ardından Ankara'dan gelen arkadaşlarla vedalaşıp İstanbul'a dönmek üzere yola koyulduk.
Herşeye rağmen bu oyunlarda emeği geçen Başta İSOFF olmak üzere, herkese ANAKAMP adına çok teşekkür ediyoruz.