80 Model Bmw 3.16(Lütfen Yardım Edin)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shaq_burak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,386

shaq_burak

Yeni Üye
bmw 3.16 alıp modifiye yapmak istiyorum ancak bu konular hakkında pek bilgim yok ilk defa yapcam tavanı açtırmak istiyorum ama sunroof olarak değil komple işte aşağı yukarı bana ne kadara mal olur bastan sona yapmak aracı ?

Uploaded with ImageShack.us

Etiketler

Ynt: 80 Model Bmw 3.16(Lütfen Yardım Edin)

sonradan yapılma asla orjinali gibi olmaz. önerim e21 kasa yerine (resimdeki) E30 kasa cabrio almanızdır. ancak o modeldede 3.20 altında cabrio yoktur.

372664.jpg

İnternette mutlaka araştırmışsınızdır E21 serilerinin convertible versiyonları üretildi.
E21-320i-cabrio+%281%29.jpg
Tam olarak cabriolet diyemeyeceğimiz bu araçların yanında bazı tuning firmalarının da çalışmaları sözkonusu. [attachment=4]
Ben aşağıdaki resimlerde yer alan aracı da çok beğeniyorum. Böyle bir çalışmanın başarı ile uygulanması için profesyonel bir usta bulmalısınız. Ayrıca oldukça yüksek bir maliyeti gözden çıkartmanız gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde tavanı kesilmiş bir BMW'dan öteye gidemezsiniz.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

e21 cabrio1.jpg

e21 cabrio2.jpg

e21 cabrio3.jpg

e21 cabrio5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR