80 model cj 5 satılık

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özkan61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,254

özkan61

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
aracım 80 modeldir. 4 ileri vites, disk fren, orjinal bestop tente, hidrolik direksiyon, 4200 motor 250 beygir (orjinal motor), lpg vardır ve ruhsata işlidir, elektrik donanımına kadar tüm bakımları yeni yapılmıştır. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, üst tabak mantar contası, ön arka şaft ve sayamadığım bir çok parça orjinal olarak değiştirilmiştir. tüm parçaları ORJİNALDİR. alacak olan kişi araçta bir hata kusur bulursa kendim yaptırıp öyle vericem alacak olan kişiye.
irtibat tel : 0532 561 61 62

IMG 1755


IMG 1735


IMG 1691
 

Etiketler

Ynt: 80 model cj 5 satılık

21.500 istiyorum. ama pazarlık payı elbette var. aracın motorunu istediğin yere gösterebilirsiniz.
 






Ynt: 80 model cj 5 satılık

fiyatıda güzel gibi hayırlı satışlar alan kişiye şimdiden hayırlı olsun
 


Ynt: 80 model cj 5 satılık

BRANDASI KAPI KİLİT KOLLARI ORJİNAL BENDE TRABZONLUYUM BEN BUNLARDAN ÇOK GÖRDÜM 1994 DE AYNISINDAN BABAM HURDADAN ALIP TOPLATTI 77 MODELDİ ONLARD KAPI KOLLARI DAHA FARKLI 80 MODELLER BU ŞEKİLDE SADECE DIŞ GÖRÜNÜMDEN ARACIN %100 ORJİNAL OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ÇOCUKLUĞUM BUNLARIN TEPESİNDE OYUN OYNAMAKLA GEÇTİ JEEP CJ5 BİR ARABA DEĞİL O BİR YAŞAM BİÇİMİDİR 21 BİN TL BENCE ÇOKTA ABARTILI DEĞİL ÇÜNKÜ BU ARAÇLARIN ORJİNAL PARÇALARINI BULUP BİR ARAYA GETİRMEK TAM BİR DERT ÇOKTA ABARTMASSA PAZARLIK PAYI BIRAKABİLİR
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,034
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst