80 Seri için Safari Snorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,362
Ynt: 80 Seri için Safari Snorkel

Toplu getirtme durumu olursa bende 40 serisinin snorkel inin alırım. Fiyat gayet makul.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SNORKEL-Toyota-LandCruiser-40-42-45-47-Series-Low-Price_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZQ7c293Q3a1Q7c294Q3a30QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1262QQhashZitem41455b3475QQitemZ280336479349QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Etiketler

Toplu gelirse mal gümrükte takılır, maliyeti çok artar ;) Gezenbilir için özel fiyat isteyip tek tek getirmek daha iyi olur bence ;)

Bana uyar. Birisi abilik yapıp pazarlık kısmını halletse.
Satıcı nasıl olsa ürün sevkiyatlarını tek tek yapar.

Böyle bir organizasyon olursa bende katılmak isterim.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-Land-Cruiser-60-61-62-Series-HJ61-SNORKEL-KIT_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZQ7c293Q3a1Q7c294Q3a30QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1262QQhashZitem3ef485478dQQitemZ270390347661QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

arkadaşlar ebayden çok alışveriş ayapan birisi olarak nacizane tavsiyemdir.

herkes tek alırsa bu iş daha kolaydır.eleman nasılsa değerini düşük gösteriyor..malın değerini 100 dolar aşağısında gösterdiği zaman sorunsuz alırsınız gümrükten.belkide kapınıza gelir.
siz adama parasını göndereceksiniz sadece paypal vasıtasıyla.söylediği kargo seçeneği nekadar sürede getiriyorsa ki (malezyadan gelicek mal) hızlısı yavaşı var ,fiyat farkıda var.
kendi beyanına göre DHL ekonomik kargoyla gönderecekmiş 20-25 günde gelirmiş avrupaya..,
ve dediğine göre takmak için prospektüsü veya şablonu yok (aslında gerekte yok)+ ara adaptor borusunu falan siz halledeceksiniz.

yine satıcının beyanı yüksek kalite japon üretimi fiberglas ve kolay kırılmaz diyor.

Bencede tek tek alınması daha iyi olur. Malın değeri konusunu hallediyor ve mal kapınıza kadar geliyor, kontrol edilmiş olarak tabi ki, fiberden bi boru çok ilgi çekmiyor sanırım gümrükte ;D Almanya üzerinden Türkiye'ye geliyor, Almanya'ya varış süresi 20-25 gün, ordan Türkiye'ye geliyor ve sadece 15 gün falan posta gümrüğünde bekliyor.

XJ için olanda fiberden yapılmış şablon çıkmıştı, montaj deliklerini falan çok rahat açtım, prespektüsü Safari Snorkel sitesinden indirmiştim, ara boru falan yoktu onları da sanayide hallettim bir şekilde. Kolay kırılacak bir şey değil, bu zamana kadar kırılırdı benim ki, genellikle düz yollarda ama sık ağaçlıklarda yol yaptım çünkü ;)

Aslında şimdi gözümün önüne geliyor da her şeyiyle çok uğraştım arabamın, bu zaman yokluğunda yükseltmesi, tamponu, snorkeli v.s. hep uğraştım koşturdum, çoğunu ellerimle yaptım, en iyisi şu satılık ilanını kaldırayım :smiley:

satma arkadaşım ,bu işin sonu yok..
her civatasıyla uğraşıp aracı nerdeyse karından iyi tanıyorsun, sonra sat hadiii yeniden herşey.belli bir yaştan sonra yoruyor insanı ;D
tabii land cruiser alıcam dersen ,satalım bulalım bir müşteri ::smiley:

ilgili şahsa e-posta göndermiştim. Cevap verdi bugün.
Sizinde belirttiğiniz gibi parayı güvenip direk gönderirseniz ebay payını düşerim diyor.
Bu durumda fiyat 18 dolar daha düşerek 150 dolar oluyor, FJ40 snorkel için.
Paypal ödemesinin nasıl yapıldığını öğrenip alacağım.
paylaşımınız için teşekkürler.

hasan bey selam,bir türlü görüşemedik.

paypal com.tr ye girin bir mail adresi ve şifreyle sizden bir kredi kart nosu isterler.onu yazdıktan sonra bankanıza 4 haneli bir şifre gönderir paypal,o şifreyi banka şubesinden öğrenip tekrar paypal sayfasına girip doğrularsanız iş tamam.sonrasında satıcın mail adresine gönderiyorsunuz parayı.

Çağlar bey,

Evet bir türlü görüşemedik. Bu gelişimde mutlaka arayacağım sizi.
Paypal üyeliğini hallettim, şimdi gönderecekleri numarayı bekliyorum.
Satıcı fatura göndermek için benim e-posta adresimi sormuş. şimdiden göndersem erken mi olur?

Selamlar
Sedat

arakdaşlar benim getirdigim malezya mali sorun yok 416 falandı. mal gumruge takılmadı ama topkapi teslim aldik. kolının ustune 90 dolar yazdirdik. bakan admaada kardesım bılmıyorum kılıma borusu falan demıs yanliz gelen urunde vıdalar yok crom alın 10 ytl. fitre tankiyla arasindaki boruda yok. onu sakin sabit yeya kagit olanlardan almayin. kolay gelsin.

ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir.
ekli bağlantıda paypal ve ebay üyelikleri ile ilgili detaylı açıklama var

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13300.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Geri