KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
motor teknoloji ile ilgili olarak yeni nesil 1.3 ile eskiler arasında muazzam fark var. bu 800cc araçta kullanılan teknolojinin ne olduğunu çok merak ettim. hangi araç motoruna uyumlu mesela
bence hiç bi araçla kıyaslama çok farklı bişey mesela bi araç tırmanırken devrini baya yükseltir ama atv motor ile rölantide çıktım bence utv lerde aynı sistemdir sadece iyi bi lastik gerekir
ATV yi hiç denemedim. bir atvyi birde jet skiyi denemekten korkuyorum. bağımlılık yapar diye. bir vitara bir outboard motorlu kayık hayatıma bu nedenle girdi ve çıkmıyo.
ATV yi hiç denemedim. bir atvyi birde jet skiyi denemekten korkuyorum. bağımlılık yapar diye. bir vitara bir outboard motorlu kayık hayatıma bu nedenle girdi ve çıkmıyo.
Zamanında motosiklet kullanıcısıydım. ATV ile de çok turlar yaptım. Ancak kesin birşey var ki, Jetski gibi bir araç yok bu dünyada.
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim denemediğiniz her dakika bir kayıp O keyif anlatılmaz..
3 kişilik Bombardier... Ve kesinlikle bağımlılık yapar )
Of of neyse konu dağılmasın. ;D
bu makina muazzam bir makina bulgaristanda benzeri bir buggy test ettim 900 cc likti inanılmaz keyifli ve ön arka havalı diff klidi olan aracın yanından korna çalarak gecip gideceğine eminim eski bir mxu 500 atv kullanıcısı olarak atv nin neler yapabildiğini bildiğim icin bu aracı tr de görmek mutlu eder beni