84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hselcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,767
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Haşim abi hadi yetiştir arabayı. 9 10 11 Eylülde 3 sivas off-road oyunlarına getir muhakkak.

Etiketler

lakmadi' Alıntı:
aynı sorunu bende yaşadım :smiley:ne olsun omu bumu şumu derken metalik gri yaptım hiç aklımda yokken ;D ;D ;D...şaseden kupayı ayırmadınızmı? gördğüm kadarıyla taban sacı bastırmışsınız orjinal sacın üzerinemi koyuldu bastırdığınız saclar?

gecikme için kusura bakmayın evet taban sacı basıldı eski sacın üstüne koymadık eski sacı sköüp yenisini orjinal bir şekilde yerleştirdik. çok güzel oldu ayrıntı fotoğraf koyacağım.

Assasin' Alıntı:
FJlere en çok haki yakışıyor bence.. :smiley:

Konuya cevap yazan arkadaşlar kusuruma bakmasın çok sevdiğim eniştemi kaybettim. 45 gün oldu. bir de araya ramazan ustalarla ilgilenememe derken araçta gecikti bizde.. tekrar kusura bakmayın..
Amerikadan coolfj den trim parçaları geldi. iş ramazan sonuna hızlanacak. kısmetse ekimde kış sezonuna FJ mizle gireriz.

Bu renk olacak kararı verdik..

227482_10150198490318913_572888912_6778653_335243_n.jpg

son hali
307279_10150301977178913_572888912_7622264_6158127_n.jpg

292764_10150301977268913_572888912_7622266_1948870_n.jpg

Başınız sağolsun. Allah kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz ...

kolay gelsin 35 lere yükseltme az olmuş gibi geldi bence biraz daha yükseltirseniz daha dehşet görünecektir ;)

cj5 ci' Alıntı:
kolay gelsin 35 lere yükseltme az olmuş gibi geldi bence biraz daha yükseltirseniz daha dehşet görünecektir ;)

yükselttikten sonra 35 leri taktık sorun görünmedi ama ben kupadan da 2,5 cm daha yükselteceğim her ihtimale karşı... sonrasında ayna mahruti var sırada. 4.11 bir çift bulursam alabilirim. kulağınız delik olursa sevinirim.

Bir takipte benden . Seçmiş olduğunuz renk güzel bencede Kırmızı güzeldi :smiley:

kupadan 2.5" yükseltme çok iyi olur yada en iyi çözüm 33 takmak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR