88 Wrangler Parçaları Hakkında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cicocum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,950

cicocum

Ana Kamp
arkadaslar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama

bu 88 model wranglerlerin motor parçaları ve yuruyen aksamı çokmu pahalı.

bilgilendirirseniz sevinirim.birde yedek parçaları zormu bulunur.

Etiketler
Ynt: 88 Wrangler Parçaları Hakkında.

88 wrangler sahini olarak,şimdiye kadar parça problemi yaşamadım.çok pahalıda değil parçalar.cj orjinal parçalarına yakın fiyatları.çok yoktur bu araçlardan kıymetlidir bence.

makbul olanı 4.0 motor olanıdır arazi performansı sıkıdır harttap ve tente çok yakışır makineye
2.5 agır arazide tercih edilmez piyasada genelde ege akdenizde çokdur kiralama ve safariden çıkma makyajlı araçlar fazlacadır
her iki modelinde trde bulamayacagınız parçası yokdur emin olun fiyat konusuna gelince parçasına göre degişir ama ucuz deyidir
tabi neyle kıyasladıgınıza baglı :smiley: ama sizi ürkütmesin bazı parçaları cj den bıraz paglı olabilir ama nedeni sonuçda orjinal olan civatası bile usa dan gelmekde normal bence

2.5 lt için performans olarak korkunuz olmasın.yeteri kadar hızlı ve güçlü araçtır.4.0 olursa iyidir ama neredeyse yok sayılır.4.0 lt 1992-93 yılından aşağısı sanırım türkiyede yok daha eski modellerde 4.2 karbüratörlüsü var.arazisi hakikaten iyi.yol konforu gayet iyidir.topu topu 50- 60 adet anca vardır heralde.

ergin arkadasım sende antalyalıymıssın bende aydın lıyım su arac sizin orda fikrin varmı temize benziyor

http://www.sahibinden.com/1988_model_masrafsiz_wrangler-78WQQaXQQ17822158WQQpXQQdisplayitem

aracı gördüm.diri duruyor ama incelemedim.motor yürüyen nasıldır bilmiyorum.iyice bakmak lazım.zaten sorun çıkarsa ip söküğü gibi gelir.en azından detaylı bakmadım ama kaporta masrafı yok gibi.

bunların su anki güncel benzin ve lpg yakıtları hakkında bilgisi olan varmı

şehir içinde 30 krş lpg civarı yakıyor.şehir dışında da 25 krş .yakıyor.benzini denemedim ama tahminen 50 krş. yakar.zaten motoru neolursa olsun 2000 cc 5200 cc aşağı yukarı arazi araçları bu rakamları yakıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri