Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
88 wrangler sahini olarak,şimdiye kadar parça problemi yaşamadım.çok pahalıda değil parçalar.cj orjinal parçalarına yakın fiyatları.çok yoktur bu araçlardan kıymetlidir bence.
makbul olanı 4.0 motor olanıdır arazi performansı sıkıdır harttap ve tente çok yakışır makineye
2.5 agır arazide tercih edilmez piyasada genelde ege akdenizde çokdur kiralama ve safariden çıkma makyajlı araçlar fazlacadır
her iki modelinde trde bulamayacagınız parçası yokdur emin olun fiyat konusuna gelince parçasına göre degişir ama ucuz deyidir
tabi neyle kıyasladıgınıza baglı ama sizi ürkütmesin bazı parçaları cj den bıraz paglı olabilir ama nedeni sonuçda orjinal olan civatası bile usa dan gelmekde normal bence
2.5 lt için performans olarak korkunuz olmasın.yeteri kadar hızlı ve güçlü araçtır.4.0 olursa iyidir ama neredeyse yok sayılır.4.0 lt 1992-93 yılından aşağısı sanırım türkiyede yok daha eski modellerde 4.2 karbüratörlüsü var.arazisi hakikaten iyi.yol konforu gayet iyidir.topu topu 50- 60 adet anca vardır heralde.
aracı gördüm.diri duruyor ama incelemedim.motor yürüyen nasıldır bilmiyorum.iyice bakmak lazım.zaten sorun çıkarsa ip söküğü gibi gelir.en azından detaylı bakmadım ama kaporta masrafı yok gibi.
şehir içinde 30 krş lpg civarı yakıyor.şehir dışında da 25 krş .yakıyor.benzini denemedim ama tahminen 50 krş. yakar.zaten motoru neolursa olsun 2000 cc 5200 cc aşağı yukarı arazi araçları bu rakamları yakıyor.