ofya benim başıma gelen heralde pişmiş tavugun başına gelmiyor aküsü zayıf olan aracımı bu gün açlıştım dedim akü dolsun diye aracı yitemk için rampa aşgı getirdim tam yitip çalıştırcam elfereni kitledi hiç açılmadı ugraştım durdum açamadım sonda tamirci getirdim açtı hiç anlayamdım ya elferneli yeni kontorl edilmişti oysa hepsi elden geçmişte artık ustaya yeniden götürüp söyleyecem bakalım
Allah başka arızalar vermesin.hiç bakım yapılmadan 1000 km gitmek zaten çok büyük başarı.resimleri varsa ilk hali ve yapılan çalışmalarla ilgili iyi olur diyorum.teş.
ferenleri yaptırım çok güzel oldu ok 144 takdım arabanın şekli degişti bambaşka bir şey oldu ama ilk aldıgımda gelirken yolda hareret yaptırmıştım bu gun gene haretet yaptırım heralde conta ve sibopları yaktık bakalım ne kadar masraf çıkacak demekki çekmemeside bundanmışneyse cana gelmesin mala gelsin ama hep para gidiyor maliyet yükseliyor
kavacıktayım esat paşay bir iş için gitmiştim orda ugraşırken resimleri çektim
merhaba erdoğan bey istanbul'da iken iki sene esatpaşa-fetih mah. oturdum.kendinize iyi bakın
araban dik ve diri duruyor hayırlı olsun sanada bol çamurlu günler dilerim...Buarada bende ladamı istanbuldan aldım 1125km yol yaparak gaziantebe getirdim bakımsız biz lada ile 1000km gitmek ne demekçok iyi anlarım
slm nihayet bende lada aldımama bende hayel kırılıgı yaşıyacam heralde bakım yapamdan 1000 km yol geldim en kısa zamanda bakım yapacamişim zor gibi gözüküyor