Geceki starttan ve arkadaki Toyota'nın sürüklenmesinden 3-5 kare var lakin flash kullanmadan çektim (flash bozuk). Yine de kare karedir, akşam eve gidende yüklerim buraya. CJ'nin gündüz gözüyle de bir kamyon görseli var, onları da eklerim..
Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)
Eksik olmayın Yavuz Bey bekliyorum...
YEVGENI' Alıntı:
Geceki starttan ve arkadaki Toyota'nın sürüklenmesinden 3-5 kare var lakin flash kullanmadan çektim (flash bozuk). Yine de kare karedir, akşam eve gidende yüklerim buraya. CJ'nin gündüz gözüyle de bir kamyon görseli var, onları da eklerim..
Yavuz Bey,
Flashlı çekseniz bu kadar güzel çıkmazdı, ellerinize sağlık!
Bu arada Isoff'lu abiler sağ olsun kapıların yarısı ağaçların altına koymuşlar Start dahil :... başlar başlamaz sisleri ağaçlara vurmaya başladım... malum eşşeğin boyu 2.50m (sislerle)...
Flash 1 yıl önce kameranın feribotta elimi terk ederek 8-10 takla ile kendini bir RN9'un altına atmasıyla heba oldu.
Niyeyse tamir ettirmedim. Tek sıkıntı odaklayacak ışık kaynağı ki, o da CJ'de yeterince vardı..
Turbo Cevat ve Dronder araçlarının arkasına çadır kuruyor.
Ophtha'nın Feroza.
Lastikleri kaşınanlardan bir kısım dolanmaya çıkıyor, akabinde suyu, çamuru buluyor.
Günün o kısmının maliyeti aks doğrayan 2 Niva, motora su çekmesine ramak kalan bir Cherokee, hava filtresi artık iş göremediği için atılan 1 Niva ki, aynı Niva filtresi olmadığını gece yarışta arkaya CJ'yi bağlayıp suya atladığında hatırlıyor.
Ormanın başka bir rotasından bir zaiyat daha, aks kesen Arda'nın canı sıkkın.