90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scubaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,180
Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ?

yunus bager' Alıntı:
Meşajına cevap vermek istediğinin kişinin mesajından alıntı kısmına basarak bir satır alttan devam ederek cevap berebilirsiniz
Sanırım boyle tsk
Şimdi yatsam sabah braderi sınava goturcem erken kalkıcam butun arkadaslara tesekkurler bana hurda bakmayı ıhmal etmeyın arkadadaşlar

Etiketler

Merhaba Scubaman

Benim 1973 model Series III aracım var üzerine 2,5 duz dizel motor var ve aracın altı şase hariç komple 110 altı ile revize edilmiş yani makaslar sökülmüş yerine helezyon yaylar konulmuş, frenler değişmiş vs komple çevrilmiş yaklaşık 3,5 yıldır da problemsiz biniyorum sadece şanzıman 4 şanzıman onu da değiştirirsem aracımın kasasından başka 90 lık defender'dan bir farkı kalmıyor neredeyse. Sadece 88" ölçüsünde kaldıkı gözle görülemeyecek bu fark da sadece avantaj yaratıyor.

Şunu söylemeliyim ki 88" series III kasası hala çok karizmatik bir kasa olup avrupa da çok popülerdir bir çok macera seyahat ve doğa sporları dergisi bu kasadan övgü ile söz etmekteler, bunun yanı sıra 90" kasa ile olan en belirgin farkı önündeki ızgara 20 cm içerdedir vinç montajı için bırakılan bir boşluk vardır.

Umarım bu açıklama yapmayı düşündğünüz aracınız da faydalı olur

Selamlar

Ender

.

DSC01291.jpg

Ender kardeşim aracın cok hoş ayrıca paylaşımın içinde cok tesekkur ederım .. Bi aksilik olmaz ise salı günü ümraniye ye sanayiye uğrayacağım ustalarında görüşlerini alıp ona göre hareket etmeyi dusunuyorum şimdilik def 110 gibi gözüküyor..

İsmail,

88'den 90'lık yaptırma. güzel olmuyor. masrafa da değimeyebilir. ya 110 al onu kestir, ya da kestirmeden kullan.

edaghan' Alıntı:

Son kararın kestirmekten vazgeçmek olup olmayacağını merak etmiştim. ya hiç kestirmemek, ya da 110 dan 100 e düşmek arasında kalmıştım ben de. Benim araç 110 yerine 100 olsaydı bana küçük gelmezdi, biraz da hafif olurdu. Fakat bunun için bir sürü kaynak harcamaya gerek yok.

evet Güven Abi bir ara ABB ye çok sık geliyordum orada görmüşünüzdür. Kapıdaki güvenlikte ki adamlarda bir defa gördüler mi ikinci kez hemen tanıyorlar.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR